Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C.S.C.C. F C K
442_V01 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Guéguen is nu in balbezit. Guéguen passt de bal met de wreef. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap. Acquatico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 0:1

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Acquatico trapt de bal weg. Doye kopt de bal weg. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña geeft een hoge lob. Acquatico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Csopaki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boretz met de inworp. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Viña verovert de bal door een tackle van achteren. Viña met een sublieme pass. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 0:2

26e minuut.
Viña is nu in balbezit. Viña passt de bal in één keer door. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen schiet op doel. Acquatico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Doye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mireles is nu in balbezit. Mireles passt de bal in één keer door. Viña is nu in balbezit. Viña haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 0:3

28e minuut.
Simães passt de bal zonder na te denken. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen passt de bal met de wreef. Viña is nu in balbezit. Viña haalt uit met een fantastische trap. Acquatico bokst de bal weg.

31e minuut.
Loodus probeert naar een medespeler te passen. Viña rent richting de bal. Viña probeert naar een medespeler te passen. Guéguen rent richting de bal. Guéguen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bizcardi speelt de bal door. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast met een sublieme pass. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier passt de bal zonder na te denken. Baines speelt de bal door. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doye geeft een hoge lob. Viña met een sublieme pass. Mireles is nu in balbezit. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Acquatico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doye neemt de hoekschop. Boretz rent richting de bal. Boretz passt de bal in één keer door. Daar is Viña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 56%, F C K 44%.
S.C.S.C.C. - F C K 0:3

48e minuut.
Klungelig pakt Mireles de bal. Simães onderschept slim de pass. Simães met een sublieme pass. Daar is Viña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 0:4

50e minuut.
Daar is Farfán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán passt de bal zonder na te denken. Mireles rent richting de bal. Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Simães met een sublieme pass. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen passt de bal met de wreef. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. Acquatico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 0:5

66e minuut.
Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles rent richting de bal. Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Viña de bal. Viña passt de bal met de wreef. Guéguen rent richting de bal. Guéguen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 0:6

72e minuut.
Chwast passt de bal in één keer door. Rydel met een sublieme pass. Mireles rent richting de bal. Mireles geeft een lange en hoge pass. Kiełczykowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rydel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwast is nu in balbezit. Chwast schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - F C K 1:6

77e minuut.
Klungelig pakt Kiełczykowski de bal. Leclère is nu in balbezit. Leclère geeft een hoge lob. Guéguen rent richting de bal. Guéguen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Guéguen onderschept slim de pass. Doye is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farfán. Farfán krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mireles probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Doye met de inworp. Viña rent richting de bal. Viña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kiełczykowski is nu in balbezit. Bizcardi probeert naar een medespeler te passen. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast schiet op doel. Uglješa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 54%, F C K 46%.
S.C.S.C.C. - F C K 1:6