Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:53
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: Bbz19 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 6102
Bbz19 Thailand Team Spirit
433 bertrand Tactiek Kezyr
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
37.8 gemiddelde waardering 36.6
matig Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Lebon is nu in balbezit. Lebon passt de bal in één keer door. Cauli is nu in balbezit. Bordier onderschept slim de pass. Bordier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - Thailand Team Spirit 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Dussart de bal. Dussart passt de bal met de wreef. Lebon probeert naar een medespeler te passen. Bordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - Thailand Team Spirit 0:2

38e minuut.
Mézy rent richting de bal. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Bordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordier haalt uit met een fantastische trap. Wilk bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Clere de bal onder controle te krijgen. Bordier is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Camara de bal. Bontemps geeft een hoge lob. Daar is Bouyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemesle is nu in balbezit. Lemesle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 46%, Thailand Team Spirit 54%.
Bbz19 - Thailand Team Spirit 0:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grandin met de inworp. Perrault geeft de bal voor. Lemesle is nu in balbezit. Lemesle draait met de bal, schiet en ... Nègre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Turpin probeert de bal met de borst te controleren. Félix rent richting de bal. Lemesle rent richting de bal. Lemesle draait met de bal, schiet en ... Nègre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Perrault passt de bal zonder na te denken. Mézy probeert naar een medespeler te passen. Lemesle rent richting de bal. Lemesle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Clere kopt de bal weg. Klungelig pakt Arnaud de bal. Mézy geeft een hoge lob. Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontemps schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - Thailand Team Spirit 1:2

89e minuut.
Turpin rent richting de bal. Turpin geeft een lange en hoge pass. Bonnardel is nu in balbezit. Clere onderschept slim de pass. Clere geeft de bal voor. Nègre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 33%, Thailand Team Spirit 67%.
Bbz19 - Thailand Team Spirit 1:2