Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tragique Red Eyes Team
4-4-3-2-1-0 Tactiek Eyes_1.3.1
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 25
zeer goed Schieten waardeloos
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Słowacki is nu in balbezit. Feraru rent richting de bal. Feraru geeft de bal voor. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szczur de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Red Eyes Team 1:0

17e minuut.
Talaskoski is nu in balbezit. Feraru onderschept slim de pass. Feraru speelt de bal door. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Oprych is nu in balbezit. Oprych geeft de bal voor. Słowacki kopt de bal weg. Hrnjadović is nu in balbezit. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Labrousse de bal. Labrousse geeft een lange en hoge pass. Bueno is nu in balbezit. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Red Eyes Team 2:0

23e minuut.
Armand heeft problemen om de bal te vangen. Cooper is nu in balbezit. Cooper speelt de bal door. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Oprych rent richting de bal. Hrnjadović verovert de bal door een tackle van achteren. Hrnjadović passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 27%, Red Eyes Team 73%.
FC Tragique - Red Eyes Team 2:0

59e minuut.
Armand met een sublieme pass. Szczur is nu in balbezit. Szczur passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Red Eyes Team 3:0

64e minuut.
Słowacki speelt de bal door. Armand is nu in balbezit. Met opzet legt Boldiş zijn tegenspeler op de grond. Boldiş krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Szczur met een sublieme pass. Talaskoski is nu in balbezit. Met opzet legt Hrnjadović zijn tegenspeler op de grond. Hrnjadović krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Muchomorek is nu in balbezit. Muchomorek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szymczyk de bal. Bueno onderschept slim de pass. Bueno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guiot trapt de bal weg van het doel. Ruddigkeit kopt de bal weg. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ... Buczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Red Eyes Team 3:1

76e minuut.
Clark passt de bal in één keer door. Szczur rent richting de bal. Szczur met een sublieme pass. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 43%, Red Eyes Team 57%.
FC Tragique - Red Eyes Team 3:1