Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Eyes Team FC Tragique
Eyes_1.3.1 Tactiek 4-4-3-2-1-0
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 31.3
adequate Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrousse geeft de bal voor. Salmon heeft problemen om de bal te vangen. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chardar bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbe verovert de bal door een tackle van achteren. Barbe passt de bal met de wreef. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Talaskoski de bal. Talaskoski probeert naar een medespeler te passen. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael haalt uit met een fantastische trap. Leroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Tragique 1:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guiot trapt de bal weg van het doel. Armand kopt de bal weg. Raphael probeert de bal met de borst te controleren. Raphael schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vogel speelt de bal door. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović met een sublieme pass. Chardar is nu in balbezit. Chardar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
MacMurray geeft de bal voor. Thanh Sơn kopt de bal weg. Klungelig pakt Giroud de bal. Raphael rent richting de bal. Raphael haalt uit met een fantastische trap. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Salmon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray geeft een hoge lob. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 42%, FC Tragique 58%.
Red Eyes Team - FC Tragique 1:0

47e minuut.
Soarès met een sublieme pass. Wink bereikt de bal nog maar net als eerste. Wink passt de bal in één keer door. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael haalt uit met een fantastische trap. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Raphael rent richting de bal. Soarès bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael probeert naar een medespeler te passen. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Tragique 2:0

50e minuut.
Talaskoski onderschept slim de pass. Talaskoski geeft de bal voor. Balland heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Thanh Sơn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soarès rent richting de bal. Soarès met een sublieme pass. Raphael bereikt de bal nog maar net als eerste. Raphael haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Tragique 3:0

80e minuut.
Giroud met een harde bal richting middenveld. Talaskoski kopt de bal weg. Raphael rent richting de bal. Raphael schiet op doel. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Leroy trapt de bal weg van het doel. Vogel is nu in balbezit. Armand begaat een overtreding. Armand krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Armand onderschept slim de pass. Vogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogel geeft een hoge lob. Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Sơn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Talaskoski probeert naar een medespeler te passen. Thanh Sơn is nu in balbezit. Balland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thanh Sơn raakt geblesseerd tijdens het duel. Thanh Sơn neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - FC Tragique 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 36%, FC Tragique 64%.
Red Eyes Team - FC Tragique 4:0