Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Noyelles Borussia Caennais
tistoute59 Tactiek 4222
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 63.1
good Schieten formidable
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Brisset passt de bal zonder na te denken. Markic is nu in balbezit. Markic passt de bal met de wreef. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sławoszewski is nu in balbezit. Ward legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sławoszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryzhkin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Şükürsoy passt de bal zonder na te denken. Ward bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramírez de bal onder controle te krijgen. Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet passt de bal in één keer door. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bellec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin onderschept slim de pass. Ryzhkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bellec rent richting de bal. Bellec geeft een hoge lob. Alcalá rent richting de bal. Treglia verovert de bal door een tackle van achteren. Treglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Varbanov kopt de bal weg. Markic met een sublieme pass. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Borussia Caennais 0:1

27e minuut.
Feyzullayev trapt de bal weg. Bastaens rent richting de bal. Bastaens speelt de bal door. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski schiet op doel. Feyzullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bastaens rent richting de bal. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin kopt de bal weg. Sławoszewski kan de bal niet met de borst controleren. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bellec heeft problemen om de bal te vangen. Bobiński rent richting de bal. Bobiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ryzhkin de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Brisset probeert naar een medespeler te passen. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 73%, Borussia Caennais 27%.
FC Noyelles - Borussia Caennais 0:1

52e minuut.
Helbet met de inworp. Bastaens geeft de bal voor. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Borussia Caennais 0:2

54e minuut.
Bastaens passt de bal zonder na te denken. Helbet rent richting de bal. Helbet met een sublieme pass. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski schiet op doel. Feyzullayev bokst de bal weg. Klungelig pakt Trzaskowski de bal. Trzaskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trzaskowski de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Markic speelt de bal door. Bastaens geeft de bal voor. Helbet kopt de bal weg. Daar is Sławoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoszewski schiet op doel. Feyzullayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Stanlej heeft problemen om de bal te vangen. Stanlej met een sublieme pass. Helbet rent richting de bal. Helbet geeft de bal voor. Sławoszewski springt en kopt de bal. Feyzullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic geeft de bal voor. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin schiet op doel. Feyzullayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Borussia Caennais 0:3

65e minuut.
Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens speelt de bal door. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. Feyzullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Treglia is nu in balbezit. Vadim onderschept slim de pass. Vadim geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Borussia Caennais 0:4

73e minuut.
Ward heeft problemen om de bal te vangen. Ward speelt de bal door. Varbanov is nu in balbezit. Treglia onderschept slim de pass. Treglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brisset geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Şükürsoy de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin kopt de bal weg. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Feyzullayev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Douchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bobiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sławoszewski springt en kopt de bal. Feyzullayev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Ward, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helbet onderschept slim de pass. Helbet passt de bal met de wreef. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Feyzullayev bokst de bal weg. Sławoszewski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Helbet neemt de hoekschop. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen. Feyzullayev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 68%, Borussia Caennais 32%.
FC Noyelles - Borussia Caennais 0:4