Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: Bbz19 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8225
Bbz19 S.C.S.C.C.
433 bertrand Tactiek 442_V01
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
38.5 gemiddelde waardering 47.3
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Mireles kopt de bal weg. Klungelig pakt Lucini de bal. Chwast is nu in balbezit. Chwast draait met de bal, schiet en ... Wilk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Baines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrault is nu in balbezit. Baines onderschept slim de pass. Baines speelt de bal door. Kiełczykowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - S.C.S.C.C. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 54%, S.C.S.C.C. 46%.
Bbz19 - S.C.S.C.C. 0:1

48e minuut.
Mézy met een snelle inworp. Dauphin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Csopaki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Csopaki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Csopaki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Chwast passt de bal zonder na te denken. van Gorp speelt de bal door. Mireles geeft een hoge lob. Kiełczykowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bbz19 - S.C.S.C.C. 0:2

64e minuut.
Perrault rent richting de bal. Perrault probeert naar een medespeler te passen. Bontemps met een sublieme pass. Félix bereikt de bal nog maar net als eerste. Félix draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lucini geeft een hoge lob. Inworp. van Gorp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemesle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemesle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baines bereikt de bal nog maar net als eerste. Baines passt de bal zonder na te denken. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizcardi rent richting de bal. Bizcardi schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Chwast is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucini. Chwast raakt geblesseerd tijdens het duel. Mireles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Baines, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baines met een sublieme pass. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Félix heeft problemen om de bal te vangen. Mireles kopt de bal weg. Klungelig pakt Lucini de bal. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Acquatico speelt de bal door. Daar is Perrault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mireles speelt de bal door. Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baines met de inworp. Kiełczykowski geeft een lange en hoge pass. Chwast is nu in balbezit. Chwast draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bbz19 49%, S.C.S.C.C. 51%.
Bbz19 - S.C.S.C.C. 0:2