Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tragique Hamilton FC
4-4-3-2-1-0 Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 22.2
excellent Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Labrousse passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dambach de bal onder controle te krijgen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 1:0

7e minuut.
Dambach met de inworp. Labrousse is nu in balbezit. Labrousse passt de bal zonder na te denken. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 2:0

12e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal in één keer door. Keruzoré met een sublieme pass. Amar rent richting de bal. Amar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft de bal voor. Szczur kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Muchomorek rent richting de bal. Muchomorek geeft de bal voor. Perret kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labrousse zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Jeannin kopt de bal weg. Romano bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Bueno is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 3:0

17e minuut.
Szczur kan de bal niet met de borst controleren. Szczur geeft een hoge lob. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović haalt uit met een fantastische trap. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 4:0

18e minuut.
Dambach is nu in balbezit. Labrousse onderschept slim de pass. Labrousse geeft een lange en hoge pass. Hrnjadović is nu in balbezit. Hrnjadović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 5:0

23e minuut.
Słowacki geeft een lange en hoge pass. Armand speelt de bal door. Labrousse met een sublieme pass. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 6:0

25e minuut.
Feraru kopt de bal weg. Hrnjadović heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalez rent richting de bal. Hrnjadović verovert de bal door een tackle van achteren. Hrnjadović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Leconte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Feraru met de inworp. Daar is Hrnjadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrnjadović geeft de bal voor. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Feraru neemt de hoekschop. Szczur rent richting de bal. Szczur haalt uit met een fantastische trap. Emon probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Armand rent richting de bal. Vasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Armand schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Armand krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gonzalez passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno onderschept slim de pass. Bueno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Leconte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović onderschept slim de pass. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 38%, Hamilton FC 62%.
FC Tragique - Hamilton FC 7:0

54e minuut.
Labrousse met de inworp. Szczur geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 8:0

62e minuut.
Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bueno de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... Jeannin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 9:0

67e minuut.
Daar is Labrousse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labrousse speelt de bal door. Clark probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Słowacki geeft een lange en hoge pass. Emon is nu in balbezit. Emon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muchomorek de bal. Muchomorek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dambach heeft problemen om de bal te vangen. Labrousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dambach krijgt een gele kaart. Labrousse is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muchomorek met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Perret de bal. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tragique - Hamilton FC 10:0

82e minuut.
Hrnjadović rent richting de bal. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal in één keer door. Amar is nu in balbezit. Amar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tragique 38%, Hamilton FC 62%.
FC Tragique - Hamilton FC 10:0