Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Honda Lock SC
4222 Tactiek Curtis
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
10 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 54.4
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vespucci geeft een lange en hoge pass. Markic kopt de bal weg. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 1:0

4e minuut.
Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisset is nu in balbezit. Brisset passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński met een sublieme pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 2:0

13e minuut.
Bordes verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Bobiński met de inworp. Markic geeft een hoge lob. Sławoszewski springt en kopt de bal. Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Picy passt de bal zonder na te denken. Vespucci rent richting de bal. Vespucci geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal. Gaidoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 2:1

16e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft de bal voor. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 3:1

18e minuut.
Sławoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoszewski passt de bal zonder na te denken. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński geeft een hoge lob. Ryzhkin maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Vadim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bordes de bal. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordes begaat een overtreding. Bobiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bobiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ryzhkin springt en kopt de bal. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sławoszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 4:1

44e minuut.
Brisset met een sublieme pass. Helbet rent richting de bal. Helbet speelt de bal door. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 41%, Honda Lock SC 59%.
Borussia Caennais - Honda Lock SC 4:1

47e minuut.
Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bordes de bal. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Tempowski passt de bal zonder na te denken. Kargu rent richting de bal. Sławoszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Alcalá speelt de bal door. Helbet is nu in balbezit. Helbet met een sublieme pass. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Helbet met de inworp. Bastaens controleert de bal met de borst. Bastaens speelt de bal door. Klungelig pakt Sławoszewski de bal. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Mendes bokst de bal weg.

63e minuut.
Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Vadim geeft een lange en hoge pass. Bobiński rent richting de bal. Bobiński geeft een hoge lob. Sławoszewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 5:1

67e minuut.
Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Helbet heeft problemen om de bal te vangen. Helbet met een sublieme pass. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Helbet geeft de bal voor. Cesaretto rent richting de bal. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tempowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Picy met een sublieme pass. Vespucci is nu in balbezit. Vadim geeft een hoge lob. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski schiet op doel. Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bobiński is nu in balbezit. Bobiński speelt de bal door. Ryzhkin rent richting de bal. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Picy passt de bal zonder na te denken. Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 5:2

83e minuut.
Helbet is nu in balbezit. Helbet probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mendes met een harde bal richting middenveld. Helbet probeert de bal met de borst te controleren. Helbet passt de bal zonder na te denken. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Mendes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Markic passt de bal met de wreef. Helbet is nu in balbezit. Helbet passt de bal in één keer door. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Honda Lock SC 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 28%, Honda Lock SC 72%.
Borussia Caennais - Honda Lock SC 6:2