Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.C.S.C.C. Thailand Team Spirit
442_V01 Tactiek Kezyr
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 39
goed Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Pleimelding verovert de bal door een tackle van achteren. Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mireles heeft problemen om de bal te vangen. Mireles geeft de bal voor. Klungelig pakt Camara de bal. Chwast rent richting de bal. Chwast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Turpin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebon verovert de bal door een tackle van achteren. Lebon speelt de bal door. Klungelig pakt Dusart de bal. Dusart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Gorp met een snelle inworp. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast onderschept slim de pass. Chwast geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bizcardi passt de bal met de wreef. Baines rent richting de bal. Baines passt de bal in één keer door. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski draait met de bal, schiet en ... Nègre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Mireles verovert de bal door een tackle van achteren. Mireles geeft de bal voor. Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski schiet op doel. Nègre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 32%, Thailand Team Spirit 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.C.S.C.C. - Thailand Team Spirit 0:0

54e minuut.
Arnaud geeft een hoge lob. Daar is Dusart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farfán rent richting de bal. Dusart verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart haalt uit met een fantastische trap. Acquatico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Baines heeft problemen om de bal te vangen. Baines geeft een hoge lob. Chwast kopt de bal weg. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
van Gorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara is nu in balbezit. van Gorp maakt een afschuwelijke overtreding. van Gorp krijgt een gele kaart.

67e minuut.
van Gorp kopt de bal weg. Chwast rent richting de bal. Pleimelding tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwast is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mireles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nègre bokst de bal weg.

70e minuut.
Mireles is nu in balbezit. Mireles geeft een hoge lob. Turpin heeft problemen om de bal te vangen. Chwast is nu in balbezit. Chwast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mireles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles speelt de bal door. Dussart geeft een lange en hoge pass. Dusart maakt een snoekduik en kopt de bal. Acquatico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Baines speelt de bal door. Kiełczykowski rent richting de bal. Met opzet legt Camara zijn tegenspeler op de grond. Camara krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kiełczykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mireles komt bij de bal en schiet. Schneider rent richting de bal. Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast haalt uit met een fantastische trap. Nègre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.C.S.C.C. - Thailand Team Spirit 1:0

86e minuut.
Camara bereikt de bal nog maar net als eerste. Camara geeft een hoge lob. Mireles kopt de bal weg. Kiełczykowski is nu in balbezit. Kiełczykowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.C.S.C.C. 41%, Thailand Team Spirit 59%.
S.C.S.C.C. - Thailand Team Spirit 1:0