Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 19258
F C K Bbz19
442 Tactiek 433 bertrand
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 38.6
uitmuntend Schieten matig
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen matig


3e minuut.
Boretz geeft een lange en hoge pass. Lucini rent richting de bal. Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 1:0

16e minuut.
Boretz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lucini de bal. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña draait met de bal, schiet en ... Wilk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 2:0

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cauli trapt de bal weg van het doel. Boretz kopt de bal weg. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viña heeft problemen om de bal te vangen. Lucini rent richting de bal. Viña verovert de bal door een tackle van achteren. Viña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Morgado passt de bal met de wreef. Boretz is nu in balbezit. Boretz passt de bal in één keer door. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 3:0

28e minuut.
Grandin rent richting de bal. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Cauli is nu in balbezit. Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Wilk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Perrault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña rent richting de bal. Guéguen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Guéguen rent richting de bal. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Guéguen onderschept slim de pass. Perrault rent richting de bal. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen schiet op doel. Wilk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Wilk trapt de bal weg. Morgado rent richting de bal. Morgado passt de bal met de wreef. Guéguen rent richting de bal. Guéguen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uglješa verovert de bal door een tackle van achteren. Uglješa passt de bal zonder na te denken. Cauli rent richting de bal. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Clere is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 4:0

40e minuut.
Bontemps bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéguen rent richting de bal. Guéguen probeert naar een medespeler te passen. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña haalt uit met een fantastische trap. Wilk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Morgado rent richting de bal. Morgado probeert naar een medespeler te passen. Cauli onderschept slim de pass. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 40%, Bbz19 60%.
F C K - Bbz19 4:0

52e minuut.
Loodus speelt de bal door. Guéguen rent richting de bal. Cauli is nu in balbezit. Guéguen verovert de bal door een tackle van achteren. Guéguen schiet op doel. Wilk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 5:0

54e minuut.
Boretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrault speelt de bal door. Bontemps is nu in balbezit. Bontemps geeft de bal voor. Paal!

64e minuut.
Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye bereikt de bal nog maar net als eerste. Doye speelt de bal door. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Boretz probeert naar een medespeler te passen. Morgado heeft problemen om de bal te vangen. Morgado probeert naar een medespeler te passen. Guéguen rent richting de bal. Guéguen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Viña rent richting de bal. Viña passt de bal in één keer door. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 6:0

86e minuut.
Guéguen onderschept slim de pass. Guéguen geeft de bal voor. Clere kan de bal niet met de borst controleren. Viña rent richting de bal. Viña schiet op doel. Wilk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 7:0

88e minuut.
Boretz is nu in balbezit. Boretz met een sublieme pass. Daar is Viña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 8:0

90e minuut.
Morgado kopt de bal weg. Grandin kan de bal niet met de borst controleren. Guéguen is nu in balbezit. Guéguen draait met de bal, schiet en ... Wilk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Bbz19 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 44%, Bbz19 56%.
F C K - Bbz19 9:0