Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamilton FC Red Eyes Team
Defend Tactiek Eyes_1.3.1
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten slecht
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Leconte de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žarković neemt de hoekschop. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žarković met de inworp. Cooper rent richting de bal. Cooper draait met de bal, schiet en ... Dambach kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vasseur is nu in balbezit. Talaskoski onderschept slim de pass. Talaskoski geeft de bal voor. Thanh Sơn rent richting de bal. Thanh Sơn schiet op doel. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Talaskoski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oprych de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amar. Amar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 72%, Red Eyes Team 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamilton FC - Red Eyes Team 0:0

58e minuut.
Leconte probeert de bal met de borst te controleren. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn speelt de bal door. Cooper rent richting de bal. Cooper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vasseur speelt de bal door. Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal met de wreef. Talaskoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaskoski geeft een hoge lob. Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamilton FC 75%, Red Eyes Team 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamilton FC - Red Eyes Team 0:0