Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salies-de-Béarn FC FC Tragique
4231A Tactiek 4-4-3-2-1-0
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Cottenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Rourke rent richting de bal. O`Rourke geeft een hoge lob. Coppell rent richting de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ... Buczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Cottenet is nu in balbezit. Cottenet speelt de bal door. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Adatte rent richting de bal. Adatte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Adatte probeert naar een medespeler te passen. Cottenet is nu in balbezit. Cottenet speelt de bal door. Coppell rent richting de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Adatte is nu in balbezit. Adatte speelt de bal door. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 1:0

23e minuut.
Tanrıverdi kopt de bal weg. Słowacki kan de bal niet met de borst controleren. Gravelaine onderschept slim de pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdi met een sublieme pass. Coppell rent richting de bal. Coppell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 2:0

28e minuut.
Adatte probeert naar een medespeler te passen. Gravelaine rent richting de bal. Gravelaine met een sublieme pass. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Słowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowacki geeft een hoge lob. Inworp. Gravelaine met een snelle inworp. Adatte speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Hrnjadović is nu in balbezit. Hrnjadović passt de bal in één keer door. O`Rourke onderschept slim de pass. Szczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur schiet op doel. Bossis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salies-de-Béarn FC 40%, FC Tragique 60%.
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 2:0

48e minuut.
Hrnjadović is nu in balbezit. Tanrıverdi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bueno. Bueno krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Tabanyan is nu in balbezit. Tabanyan passt de bal zonder na te denken. O`Rourke speelt de bal door. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
O`Rourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur verovert de bal door een tackle van achteren. Szczur probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Bossis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gravelaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Gravelaine passt de bal zonder na te denken. Coppell is nu in balbezit. Coppell schiet op doel. Buczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 3:0

74e minuut.
Adatte rent richting de bal. Coppell is nu in balbezit. Tabanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell schiet op doel. Buczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell probeert naar een medespeler te passen. Adatte bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Coppell heeft problemen om de bal te vangen. Adatte rent richting de bal. Adatte passt de bal in één keer door. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 4:0

82e minuut.
O`Rourke geeft een lange en hoge pass. Cottenet probeert naar een medespeler te passen. Coppell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Buczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salies-de-Béarn FC 42%, FC Tragique 58%.
Salies-de-Béarn FC - FC Tragique 5:0