Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:50
  • Competitiewedstrijd: National.05
  • Stadion: F C K Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 35998
F C K Borussia Caennais
541 Tactiek 4222
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 67.6
solide Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Boretz geeft een hoge lob. Markic kopt de bal weg. Ryzhkin is nu in balbezit. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Uglješa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Helbet zal de hoekschop nemen. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen. Rydel kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sosa met een sublieme pass. Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens passt de bal zonder na te denken. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doye probeert naar een medespeler te passen. Gaidoş speelt de bal door. Guéguen kopt de bal weg. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bobiński rent richting de bal. Bobiński passt de bal met de wreef. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Varbanov speelt de bal door. Helbet is nu in balbezit. Helbet probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski schiet op doel. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bobiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ryzhkin springt en kopt de bal. Uglješa probeert de bal aan de voet te houden. Sosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bastaens onderschept slim de pass. Bastaens met een sublieme pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vadim kopt de bal weg. Guéguen heeft problemen om de bal te vangen. Markic speelt de bal door. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Leclère geeft een lange en hoge pass. Alcalá speelt de bal door. Bobiński probeert naar een medespeler te passen. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bobiński met een sublieme pass. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin passt de bal in één keer door. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin is nu in balbezit. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Helbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Helbet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sławoszewski de bal. Sławoszewski schiet op doel. Papandrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ryzhkin met een sublieme pass. Loodus is nu in balbezit. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Sosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Borussia Caennais 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 85%, Borussia Caennais 15%.
F C K - Borussia Caennais 0:1

49e minuut.
Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin passt de bal in één keer door. Helbet is nu in balbezit. Helbet geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Helbet controleert de bal met de borst. Helbet passt de bal met de wreef. Bobiński speelt de bal door. Ryzhkin heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... Sosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Doye passt de bal met de wreef. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski passt de bal in één keer door. Ryzhkin is nu in balbezit. Ryzhkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Uglješa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Doye de bal. Helbet is nu in balbezit. Helbet geeft de bal voor. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Bobiński met de inworp. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic geeft een hoge lob. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen. Sosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Leclère verovert de bal door een tackle van achteren. Leclère geeft een hoge lob. Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobiński geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Helbet met een sublieme pass. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski passt de bal met de wreef. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Markic rent richting de bal. Markic passt de bal met de wreef. Daar is Helbet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helbet geeft een hoge lob. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Viña is nu in balbezit. Markic probeert naar een medespeler te passen. Bobiński speelt de bal door. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Helbet is nu in balbezit. Helbet passt de bal in één keer door. Bobiński met een sublieme pass. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. Sosa bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Helbet met een snelle inworp. Bastaens is nu in balbezit. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Borussia Caennais 0:2

90e minuut.
Markic is nu in balbezit. Markic passt de bal met de wreef. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F C K - Borussia Caennais 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F C K 78%, Borussia Caennais 22%.
F C K - Borussia Caennais 0:3