Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Noyelles Salies-de-Béarn FC
tistoute59 Tactiek 4231A
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 43.9
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen average


8e minuut.
Klungelig pakt Stanlej de bal. Stanlej geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şükürsoy de bal. Legutko is nu in balbezit. Legutko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stanlej passt de bal zonder na te denken. Şükürsoy is nu in balbezit. Şükürsoy geeft een hoge lob. Legutko rent richting de bal. Legutko haalt uit met een fantastische trap. Bossis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez geeft een hoge lob. Quenolle kopt de bal weg. Legutko bereikt de bal nog maar net als eerste. Legutko schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Salies-de-Béarn FC 1:0

32e minuut.
Quenolle probeert naar een medespeler te passen. Biancheri is nu in balbezit. Legutko onderschept slim de pass. Legutko haalt uit met een fantastische trap. Bossis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Salies-de-Béarn FC 2:0

36e minuut.
Tanrıverdi is nu in balbezit. Şükürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürsoy geeft een lange en hoge pass. Stanlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanlej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 54%, Salies-de-Béarn FC 46%.
FC Noyelles - Salies-de-Béarn FC 2:0

59e minuut.
Bá Lộc verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ward zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
O`Rourke rent richting de bal. O`Rourke geeft de bal voor. Şükürsoy heeft problemen om de bal te vangen. Şükürsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Noyelles - Salies-de-Béarn FC 3:0

89e minuut.
O`Rourke passt de bal in één keer door. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Quenolle is nu in balbezit. Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Coppell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Noyelles 54%, Salies-de-Béarn FC 46%.
FC Noyelles - Salies-de-Béarn FC 3:0