Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honda Lock SC Hamilton FC
Curtis Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
12% Spel op eigen helft 88%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 21.8
uitmuntend Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Cesaretto is nu in balbezit. Vasseur is nu in balbezit. Cesaretto verovert de bal door een tackle van achteren. Cesaretto geeft de bal voor. Abd-al-Mu`ti springt en kopt de bal. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Romano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 1:0

13e minuut.
Vespucci passt de bal in één keer door. Kargu rent richting de bal. Kargu geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Gonzalez geeft een lange en hoge pass. Emon rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Keruzoré probeert de bal aan de voet te houden. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Jeannin probeert de bal aan de voet te houden. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 2:0

26e minuut.
Picy speelt de bal door. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coat zal de hoekschop nemen. Gonzalez kopt de bal weg. Vasseur rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti onderschept slim de pass. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 3:0

28e minuut.
Amar speelt de bal door. Klungelig pakt Vasseur de bal. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keruzoré. Coat raakt geblesseerd tijdens het duel. Picy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Abd-al-Mu`ti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Picy rent richting de bal. Picy passt de bal met de wreef. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Romano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 4:0

33e minuut.
Cesaretto rent richting de bal. Cesaretto probeert naar een medespeler te passen. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 5:0

35e minuut.
Cesaretto kopt de bal weg. Daar is Gonzalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iasonidis rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 6:0

38e minuut.
Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré begaat een overtreding. Coat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cesaretto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Iasonidis heeft problemen om de bal te vangen. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Romano speelt de bal door. Coat kopt de bal weg. Iasonidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Coat passt de bal zonder na te denken. Iasonidis is nu in balbezit. Iasonidis passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Jodar geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti met een sublieme pass. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 7%, Hamilton FC 93%.
Honda Lock SC - Hamilton FC 6:0

49e minuut.
Vespucci onderschept slim de pass. Vespucci geeft een hoge lob. Abd-al-Mu`ti rent richting de bal. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Perret probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 7:0

51e minuut.
Klungelig pakt Bordes de bal. Bordes passt de bal in één keer door. Picy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abd-al-Mu`ti de bal. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Romano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 8:0

52e minuut.
Vasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasseur passt de bal in één keer door. Emon is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cesaretto speelt de bal door. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci geeft een lange en hoge pass. Abd-al-Mu`ti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Mu`ti draait met de bal, schiet en ... Romano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft een hoge lob. Vespucci rent richting de bal. Vespucci geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 9:0

61e minuut.
Emon is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti passt de bal zonder na te denken. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 10:0

67e minuut.
Coat passt de bal zonder na te denken. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perret de bal onder controle te krijgen. Vespucci geeft een lange en hoge pass. Romano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abd-al-Mu`ti is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 11:0

71e minuut.
Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaretto geeft de bal voor. Iasonidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iasonidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Picy geeft een hoge lob. Emon is nu in balbezit. Abd-al-Mu`ti verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Mu`ti schiet op doel. Romano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honda Lock SC - Hamilton FC 12:0

79e minuut.
Inworp. Vespucci met een snelle inworp. Coat rent richting de bal. Coat geeft een hoge lob. Daar is Perret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dambach geeft een lange en hoge pass. Picy is nu in balbezit. Picy met een sublieme pass. Abd-al-Mu`ti heeft problemen om de bal te vangen. Abd-al-Mu`ti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honda Lock SC 16%, Hamilton FC 84%.
Honda Lock SC - Hamilton FC 12:0