Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Eyes Team Thailand Team Spirit
Eyes_1.3.1 Tactiek Kezyr
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 38.7
unsatisfactory Schieten solid
good Passen average
poor Verdedigen good


8e minuut.
Klungelig pakt Bonnardel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talaskoski. Bonnardel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Oprych heeft problemen om de bal te vangen. Lebon rent richting de bal. Lebon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Žarković geeft een hoge lob. Bouyer geeft een hoge lob. Dussart controleert de bal met de borst. Boldiş met een sublieme pass. Talaskoski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Oprych heeft problemen om de bal te vangen. Dusart is nu in balbezit. Dusart haalt uit met een fantastische trap. Guiot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - Thailand Team Spirit 0:1

30e minuut.
Lebon geeft een hoge lob. Dussart heeft problemen om de bal te vangen. Dusart rent richting de bal. Dusart draait met de bal, schiet en ... Guiot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Eyes Team - Thailand Team Spirit 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 58%, Thailand Team Spirit 42%.
Red Eyes Team - Thailand Team Spirit 0:2

48e minuut.
Dussart rent richting de bal. Dussart geeft de bal voor. Rodríguez Gonzalvo is nu in balbezit. Dusart onderschept slim de pass. Dusart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Žarković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper rent richting de bal. Cooper geeft een hoge lob. Talaskoski is nu in balbezit. Talaskoski haalt uit met een fantastische trap. Nègre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Cooper heeft problemen om de bal te vangen. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaud passt de bal met de wreef. Talaskoski rent richting de bal. Talaskoski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Camara heeft problemen om de bal te vangen. Žarković rent richting de bal. Žarković passt de bal in één keer door. Thanh Sơn is nu in balbezit. Thanh Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Žarković is nu in balbezit. Pleimelding begaat een overtreding. Žarković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boldiş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Thanh Sơn springt en kopt de bal. Nègre bokst de bal weg.

80e minuut.
Arnaud speelt de bal door. Bonnardel rent richting de bal. Bonnardel met een sublieme pass. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart draait met de bal, schiet en ... Guiot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Eyes Team 54%, Thailand Team Spirit 46%.
Red Eyes Team - Thailand Team Spirit 0:2