Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Caennais Salies-de-Béarn FC
Juytt Tactiek 4231A
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 46.8
outstanding Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Sławoszewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van O`Rourke. Sławoszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bastaens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sławoszewski springt en kopt de bal. Bossis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Markic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ryzhkin de bal. Ryzhkin speelt de bal door. Sławoszewski rent richting de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Vadim geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski kopt de bal weg. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cottenet is nu in balbezit. Varbanov rent richting de bal. Varbanov geeft de bal voor. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... Bossis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 1:0

27e minuut.
Bobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilloux maakt een afschuwelijke overtreding. Bobiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastaens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sławoszewski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanot bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu onderschept slim de pass. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tanrıverdi met een sublieme pass. Vadim is nu in balbezit. Vadim geeft een hoge lob. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. Bossis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cottenet met een sublieme pass. Daar is Biancheri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 46%, Salies-de-Béarn FC 54%.
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 2:0

47e minuut.
Alcalá geeft een lange en hoge pass. Markic bereikt de bal nog maar net als eerste. Markic passt de bal met de wreef. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Hanot rent richting de bal. Hanot passt de bal in één keer door. Bobiński is nu in balbezit. Bobiński geeft een hoge lob. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ryzhkin kopt de bal weg. Markic rent richting de bal. Markic geeft een lange en hoge pass. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bastaens verovert de bal door een tackle van achteren. Bastaens geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin kopt de bal weg. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin schiet op doel. Bossis bokst de bal weg. Klungelig pakt Sławoszewski de bal. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Bossis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 3:0

65e minuut.
Guilloux geeft de bal voor. Biancheri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin verovert de bal door een tackle van achteren. Ryzhkin schiet op doel. Bossis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 4:0

66e minuut.
Hanot probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cottenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 5:0

75e minuut.
O`Rourke probeert naar een medespeler te passen. Cottenet rent richting de bal. Bobiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cottenet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cottenet kan niet meer verder spelen. Cottenet komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Varbanov de bal. Vadim is nu in balbezit. Vadim geeft een lange en hoge pass. Ryzhkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryzhkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. O`Rourke heeft problemen om de bal te vangen. Ryzhkin rent richting de bal. Ryzhkin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 6:0

83e minuut.
Helbet geeft een hoge lob. O`Rourke heeft problemen om de bal te vangen. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski haalt uit met een fantastische trap. Bossis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 7:0

85e minuut.
Bá Lộc is nu in balbezit. Bá Lộc passt de bal in één keer door. Sławoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sławoszewski schiet op doel. Bossis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 8:0

86e minuut.
Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbanov geeft een hoge lob. Sławoszewski is nu in balbezit. Sławoszewski schiet op doel. Bossis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Caennais 32%, Salies-de-Béarn FC 68%.
Borussia Caennais - Salies-de-Béarn FC 8:0