Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Devils Squadra Amaron
Newlook Tactiek TN DH AH
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
20 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Odolański onderschept slim de pass. Odolański geeft een hoge lob. Papel kopt de bal weg. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu schiet op doel. Błasiak bokst de bal weg. Lokmanoğlu speelt de bal door. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schijvenaar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Bonitatibus onderschept slim de pass. Lokmanoğlu onderschept slim de pass. Lokmanoğlu passt de bal in één keer door. Stempski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempski schiet op doel. Bleda bokst de bal weg.

9e minuut.
Leispere probeert naar een medespeler te passen. Benoît rent richting de bal. Benoît passt de bal met de wreef. Couturier is nu in balbezit. Couturier haalt uit met een fantastische trap. Bleda bokst de bal weg.

11e minuut.
Isasi geeft een lange en hoge pass. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Couturier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stempski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Stempski is nu in balbezit. Stempski schiet op doel. Bleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kantor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adıgözəlov probeert naar een medespeler te passen. Isasi speelt de bal door. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Bleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Papel is nu in balbezit. Papel passt de bal zonder na te denken. Daar is Mancosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mancosu schiet op doel. Błasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - Squadra Amaron 0:1

28e minuut.
Odolański onderschept slim de pass. Odolański passt de bal met de wreef. Papel is nu in balbezit. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lokmanoğlu met een sublieme pass. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi passt de bal in één keer door. Pejičić rent richting de bal. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Bleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Testori is nu in balbezit. Testori passt de bal zonder na te denken. Adıgözəlov onderschept slim de pass. Mancosu rent richting de bal. Mancosu haalt uit met een fantastische trap. Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Leispere met een snelle inworp. Isasi speelt de bal door. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu draait met de bal, schiet en ... Błasiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - Squadra Amaron 0:2

37e minuut.
Leispere bereikt de bal nog maar net als eerste. Leispere geeft een lange en hoge pass. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić draait met de bal, schiet en ... Bleda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - Squadra Amaron 1:2

38e minuut.
Seewald passt de bal zonder na te denken. Testori is nu in balbezit. Testori probeert naar een medespeler te passen. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Odolański geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Seewald stond buitenspel. Stern neemt vlug de vrije trap. Lokmanoğlu is nu in balbezit. Lokmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bleda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Papel probeert de bal met de borst te controleren. Adıgözəlov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papel. Papel krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Isasi speelt de bal door. Odolański is nu in balbezit. Odolański passt de bal met de wreef. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devils 45%, Squadra Amaron 55%.
Manchester Devils - Squadra Amaron 1:2

46e minuut.
Bucurică komt het veld opgelopen. Burkus komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bindorfer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Isasi de bal. Isasi speelt de bal door. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier schiet op doel. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Kantor probeert naar een medespeler te passen. Bucurică is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Adıgözəlov ... Strafschop! Bucurică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bucurică kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Błasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Couturier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonitatibus. Couturier raakt geblesseerd tijdens het duel. Stern met een snel genomen vrije trap. Couturier is nu in balbezit. Couturier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Condrea met een sublieme pass. Bindorfer is nu in balbezit. Bindorfer passt de bal met de wreef. Pejičić rent richting de bal. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Burkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester Devils - Squadra Amaron 2:2

64e minuut.
Condrea probeert naar een medespeler te passen. Stern bereikt de bal nog maar net als eerste. Stern met een sublieme pass. Klungelig pakt Couturier de bal. Couturier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Testori verovert de bal door een tackle van achteren. Testori met een sublieme pass. Kantor is nu in balbezit. Bucurică rent richting de bal. Bucurică draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Daar is Kantor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantor passt de bal in één keer door. Seewald rent richting de bal. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - Squadra Amaron 2:3

76e minuut.
Bucurică geeft de bal voor. Benoît controleert de bal met de borst. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - Squadra Amaron 2:4

80e minuut.
Lokmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Couturier bereikt de bal nog maar net als eerste. Couturier draait met de bal, schiet en ... Burkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Devils - Squadra Amaron 3:4

82e minuut.
Benoît kopt de bal weg. Klungelig pakt Kantor de bal. Kantor met een sublieme pass. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bucurică rent richting de bal. Bucurică geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bucurică kopt de bal weg. Kantor is nu in balbezit. Kantor passt de bal met de wreef. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Błasiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Devils 62%, Squadra Amaron 38%.
Manchester Devils - Squadra Amaron 3:4