Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffon fc Stade Sparnaciens
AE-DRC8 Tactiek English tactic
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 55.6
solid Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Leleu met een snelle inworp. Patin speelt de bal door. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison haalt uit met een fantastische trap. Surmann probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rumiķis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leleu neemt de hoekschop. Agosti maakt een snoekduik en kopt de bal. Al-Afdil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Surmann verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Stade Sparnaciens 0:1

44e minuut.
Patin met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Leleu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leleu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 46%, Stade Sparnaciens 54%.
Griffon fc - Stade Sparnaciens 0:1

46e minuut.
Nef komt het veld opgelopen. Lamour komt het veld opgelopen. Pichot komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bignon probeert naar een medespeler te passen. Skotara is nu in balbezit. Skotara geeft de bal voor. Salgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Negruţ probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Surmann rent richting de bal. Surmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Graffite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lauri heeft problemen om de bal te vangen. Lauri geeft een lange en hoge pass. Nef heeft problemen om de bal te vangen. Rumiķis onderschept slim de pass. Rumiķis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ziogas rent richting de bal. Ziogas passt de bal in één keer door. Skotara rent richting de bal. Skotara geeft de bal voor. Jipa krijgt zijn hoofd ertegen. Negruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal in één keer door. Daar is Skotara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skotara speelt de bal door. Ziogas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bignon verovert de bal door een tackle van achteren. Bignon speelt de bal door. Jipa is nu in balbezit. Jipa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Griffon fc - Stade Sparnaciens 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 34%, Stade Sparnaciens 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Griffon fc - Stade Sparnaciens 1:1