Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico renardo Nikosteam
5def Tactiek 44ail1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.7 gemiddelde waardering 55.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Bonnard onderschept slim de pass. Bonnard geeft de bal voor. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nikosteam 0:1

11e minuut.
Pulpescu met een sublieme pass. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quistgård. Quistgård krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Platini geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pulpescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kuczera met een sublieme pass. Platini is nu in balbezit. Bonnard verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnard geeft een lange en hoge pass. Pulpescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Kuczera passt de bal in één keer door. Moréno speelt de bal door. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatarkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nikosteam 0:2

42e minuut.
Marquès heeft problemen om de bal te vangen. Marquès speelt de bal door. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard geeft een lange en hoge pass. Pulpescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tatarkiewicz met een harde bal richting middenveld. Üzümlü kopt de bal weg. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico renardo 72%, Nikosteam 28%.
Athletico renardo - Nikosteam 0:2

49e minuut.
Moréno passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonnard de bal. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nikosteam 0:3

50e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Novicki onderschept slim de pass. Stokłosa met een sublieme pass. Klungelig pakt Ogierman de bal. Ogierman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Manfredi passt de bal met de wreef. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Quistgård is nu in balbezit. Bonnard verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnard met een sublieme pass. Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nikosteam 0:4

75e minuut.
Horodinca speelt de bal door. Novicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutiérrez. Novicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Novicki kan niet meer verder spelen. Saman komt het veld opgelopen. Üzümlü met een snel genomen vrije trap. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - Nikosteam 1:4

86e minuut.
Monteiro Neto rent richting de bal. Marquès bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto begaat een overtreding. Monteiro Neto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico renardo 59%, Nikosteam 41%.
Athletico renardo - Nikosteam 1:4