Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: National.06
  • Stadion: Champagne Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 31235
Stade Sparnaciens Squadra Amaron
Losange Tactiek TN DH AH
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 21
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 59.9
goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. Salazar rent richting de bal. Guiot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guiot krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu passt de bal in één keer door. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Patin probeert naar een medespeler te passen. Testori bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori passt de bal zonder na te denken. Mancosu rent richting de bal. Mancosu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bucurică is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bucurică rent richting de bal. David verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Testori zal de hoekschop nemen. Bucurică maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Oliveira geeft een lange en hoge pass. Nef rent richting de bal. Seewald maakt een afschuwelijke overtreding. Nef wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Seewald met een sublieme pass. Mancosu rent richting de bal. Mancosu passt de bal in één keer door. Bucurică rent richting de bal. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Negruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Oliveira onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Condrea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mancosu maakt een snoekduik en kopt de bal. Negruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinh speelt de bal door. Salazar met een sublieme pass. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică haalt uit met een fantastische trap. Negruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Salazar speelt de bal door. Testori bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori geeft een hoge lob. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Testori speelt de bal door. De Oliveira onderschept slim de pass. Condrea speelt de bal door. Mancosu is nu in balbezit. Mancosu schiet op doel. Negruţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Sparnaciens 74%, Squadra Amaron 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 0:0

46e minuut.
Mattler komt het veld opgelopen. Pichot komt het veld opgelopen. Berton komt het veld opgelopen.

50e minuut.
David passt de bal in één keer door. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea met een sublieme pass. Mancosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bucurică de bal. Bucurică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 0:1

56e minuut.
Briand geeft een lange en hoge pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 1:1

61e minuut.
Testori passt de bal met de wreef. Mancosu rent richting de bal. De Oliveira begaat een overtreding. De Oliveira krijgt een gele kaart. Mancosu raakt geblesseerd tijdens het duel. Agosti komt het veld opgelopen. Vinh met een snel genomen vrije trap. Mancosu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Condrea neemt de hoekschop. Mancosu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucurică is nu in balbezit. Bucurică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 1:2

68e minuut.
David kopt de bal weg. Testori rent richting de bal. Testori geeft de bal voor. Mancosu krijgt zijn hoofd ertegen. Negruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 1:3

71e minuut.
Condrea met een sublieme pass. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori is nu in balbezit. Testori passt de bal met de wreef. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucurică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 1:4

77e minuut.
Testori kopt de bal weg. Bucurică bereikt de bal nog maar net als eerste. David tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. David krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mattler verovert de bal door een tackle van achteren. Mattler met een sublieme pass. Testori rent richting de bal. Testori geeft een hoge lob. Lauri onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Condrea neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Seewald geeft een lange en hoge pass. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancosu begaat een overtreding. Mancosu krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Agosti rent richting de bal. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Pichot verovert de bal door een tackle van achteren. Pichot haalt uit met een fantastische trap. Burkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Sparnaciens 70%, Squadra Amaron 30%.
Stade Sparnaciens - Squadra Amaron 1:4