Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffon fc Manchester Devils
AE-DRC8M Tactiek Newlook
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Grătilă is nu in balbezit. Rumiķis verovert de bal door een tackle van achteren. Rumiķis geeft de bal voor. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adıgözəlov met een sublieme pass. Benoît kan de bal niet met de borst controleren. Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa speelt de bal door. Ferri heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 1:0

4e minuut.
Ziogas passt de bal met de wreef. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stern maakt een afschuwelijke overtreding. Stern krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Łazarz is nu in balbezit. Vazelakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vazelakis geeft de bal voor. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Błasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Marhiwuño verovert de bal door een tackle van achteren. Marhiwuño speelt de bal door. Stern rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado draait met de bal, schiet en ... Błasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adıgözəlov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 2:0

24e minuut.
Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño geeft een lange en hoge pass. Adıgözəlov is nu in balbezit. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ziogas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stern met een snelle inworp. Lokmanoğlu geeft de bal voor. Pejičić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stern bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziogas verovert de bal door een tackle van achteren. Marhiwuño speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Błasiak bokst de bal weg.

32e minuut.
Ziogas onderschept slim de pass. Ziogas passt de bal in één keer door. Salgado rent richting de bal. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Błasiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marhiwuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Marhiwuño passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Błasiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 39%, Manchester Devils 61%.
Griffon fc - Manchester Devils 3:0

51e minuut.
Stern met de inworp. Lokmanoğlu geeft een lange en hoge pass. Ziogas onderschept slim de pass. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Al-Afdil bokst de bal weg.

52e minuut.
Łazarz is nu in balbezit. Vazelakis verovert de bal door een tackle van achteren. Vazelakis passt de bal in één keer door. Pejičić rent richting de bal. Pejičić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəlov rent richting de bal. Salgado onderschept slim de pass. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 4:0

56e minuut.
Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño speelt de bal door. Skotara is nu in balbezit. Skotara geeft de bal voor. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıgözəlov is nu in balbezit. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ... Błasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Surmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Adıgözəlov de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Błasiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 5:0

64e minuut.
Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Błasiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 6:0

79e minuut.
Grătilă rent richting de bal. Rumiķis begaat een overtreding. Grătilă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stern zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vazelakis heeft problemen om de bal te vangen. Pejičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejičić haalt uit met een fantastische trap. Al-Afdil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Manchester Devils 6:1

83e minuut.
Skotara is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skotara met een snelle inworp. Marhiwuño rent richting de bal. Marhiwuño geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Adıgözəlov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lokmanoğlu kopt de bal weg. Surmann speelt de bal door. Jipa rent richting de bal. Jipa draait met de bal, schiet en ... Błasiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Adıgözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəlov geeft een lange en hoge pass. Surmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazarz onderschept slim de pass. Łazarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 37%, Manchester Devils 63%.
Griffon fc - Manchester Devils 6:1