Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikosteam P.S.G
44ail1 Tactiek 442-TOP
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 52.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sansone is nu in balbezit. Sansone schiet op doel. Na een snelle pass probeert Romano de bal onder controle te krijgen. Anioła rent richting de bal. Anioła schiet op doel. Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Tường Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Tường Anh passt de bal zonder na te denken. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Moréno kopt de bal weg. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi passt de bal zonder na te denken. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu springt en kopt de bal. Jaurena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gutiérrez kopt de bal weg. Daar is Tường Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Anh passt de bal met de wreef. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Anioła kopt de bal weg. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejewski is nu in balbezit. Anioła verovert de bal door een tackle van achteren. Anioła schiet op doel. Slimani bokst de bal weg.

21e minuut.
Iwanecki passt de bal in één keer door. Manfredi rent richting de bal. Manfredi met een sublieme pass. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lesień geeft een lange en hoge pass. Tường Anh rent richting de bal. Met opzet legt Kuczera zijn tegenspeler op de grond. Kuczera krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Marquès geeft de bal voor. Inworp. Álvarez met een snelle inworp. Sansone rent richting de bal. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Tường Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manfredi is nu in balbezit. Manfredi passt de bal met de wreef. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 65%, P.S.G 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nikosteam - P.S.G 0:0

46e minuut.
Pulpescu met een sublieme pass. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard passt de bal in één keer door. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sansone passt de bal met de wreef. Bonnard rent richting de bal. Bonnard geeft een hoge lob. Pulpescu krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - P.S.G 1:0

56e minuut.
Kołodziejewski trapt de bal weg. Álvarez kopt de bal weg. Marquès probeert de bal met de borst te controleren. Sansone rent richting de bal. Sansone schiet op doel. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Moréno verovert de bal door een tackle van achteren. Moréno passt de bal in één keer door. Daar is Bonnard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnard geeft een lange en hoge pass. Pulpescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - P.S.G 2:0

65e minuut.
Manfredi rent richting de bal. Tường Anh onderschept slim de pass. Tường Anh passt de bal in één keer door. Sansone is nu in balbezit. Sansone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Manfredi onderschept slim de pass. Manfredi geeft een hoge lob. Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu haalt uit met een fantastische trap. Jaurena maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikosteam - P.S.G 3:0

80e minuut.
Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh onderschept slim de pass. Tường Anh probeert naar een medespeler te passen. Anioła rent richting de bal. Anioła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Álvarez onderschept slim de pass. Tường Anh speelt de bal door. Kibaradam probeert naar een medespeler te passen. Anioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Anioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

89e minuut.
Moréno speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez met een snelle inworp. Sansone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sansone haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikosteam 55%, P.S.G 45%.
Nikosteam - P.S.G 3:0