Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletico renardo F.C Massilia
5def Tactiek miche
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Herrera geeft de bal voor. Daar is Platini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Platini verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera passt de bal zonder na te denken. Simonet met een sublieme pass. Dewaquez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jeannin is nu in balbezit. Jeannin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wojciekiewicz met de inworp. Simonet geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Bulajski de bal. Bulajski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - F.C Massilia 0:1

13e minuut.
Dewaquez rent richting de bal. Dewaquez passt de bal met de wreef. Platini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Belin geeft een hoge lob. Inworp. Dewaquez met een snelle inworp. Simonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Herrera probeert naar een medespeler te passen. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bulajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Saman is nu in balbezit. Simonet onderschept slim de pass. Simonet geeft de bal voor. Bulajski springt en kopt de bal. Tatarkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletico renardo - F.C Massilia 0:2

42e minuut.
Bulajski speelt de bal door. Klungelig pakt Dewaquez de bal. Dewaquez passt de bal zonder na te denken. Bulajski rent richting de bal. Bulajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico renardo 79%, F.C Massilia 21%.
Athletico renardo - F.C Massilia 0:2

69e minuut.
Máson onderschept slim de pass. Máson geeft een lange en hoge pass. Platini controleert de bal met de borst. Bulajski onderschept slim de pass. Bulajski schiet op doel. Tatarkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Herrera speelt de bal door. Platini is nu in balbezit. Met opzet legt Bulajski zijn tegenspeler op de grond. Bulajski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciekiewicz met de inworp. Simonet is nu in balbezit. Simonet geeft een lange en hoge pass. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletico renardo 66%, F.C Massilia 34%.
Athletico renardo - F.C Massilia 0:2