Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NashCorps Brothers for life
424 Tactiek PRISE EN MAIN
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 32.1
zwak Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Morfonios geeft een hoge lob. Nicolaï probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bouchez de bal. Morfonios rent richting de bal. Morfonios geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - Brothers for life 0:1

10e minuut.
Pietrkiewicz met een sublieme pass. Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello schiet op doel. Na een snelle pass probeert Robillard de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pietrkiewicz controleert de bal met de borst. Pietrkiewicz passt de bal zonder na te denken. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Gérardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NashCorps - Brothers for life 0:2

13e minuut.
Pentikkä is nu in balbezit. Pentikkä passt de bal met de wreef. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello schiet op doel. Robillard probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gérardin met een sublieme pass. Pietrkiewicz kopt de bal weg. Daar is Mavuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noodapera rent richting de bal. Noodapera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Morfonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Morfonios passt de bal met de wreef. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Gérardin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pentikkä passt de bal zonder na te denken. Homem de Mello is nu in balbezit. Mavuba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mavuba krijgt een gele kaart. Homem de Mello raakt geblesseerd tijdens het duel. Noodapera wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mednyánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Mednyánszky passt de bal met de wreef. Morfonios met een sublieme pass. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mavuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Morfonios probeert naar een medespeler te passen. Menu rent richting de bal. Noodapera onderschept slim de pass. Noodapera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sande rent richting de bal. Sande geeft de bal voor. Daar is Homem de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentikkä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande speelt de bal door. Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Homem de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Gérardin bokst de bal weg. Noodapera rent richting de bal. Noodapera schiet op doel. Nicolaï probeert de bal aan de voet te houden. Gérardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sande kopt de bal weg. Daar is Menu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gérardin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NashCorps 84%, Brothers for life 16%.
NashCorps - Brothers for life 0:2

47e minuut.
Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Morfonios speelt de bal door. Daar is Homem de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. Gérardin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fayard geeft een lange en hoge pass. Bouchez is nu in balbezit. Bouchez geeft een lange en hoge pass. Homem de Mello is nu in balbezit. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Gérardin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sande geeft een hoge lob. Cheuva met een sublieme pass. Pietrkiewicz is nu in balbezit. Pietrkiewicz geeft een lange en hoge pass. Noodapera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Morfonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Morfonios passt de bal met de wreef. Noodapera heeft problemen om de bal te vangen. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Mavuba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz speelt de bal door. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robillard met een harde bal richting middenveld. Sande kopt de bal weg. Noodapera rent richting de bal. Noodapera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NashCorps 71%, Brothers for life 29%.
NashCorps - Brothers for life 0:2