Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadeloupean Raccoons. Astray
Test1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 19.7
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Giovenzana geeft de bal voor. Daar is Malherbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 1:0

7e minuut.
Giovenzana rent richting de bal. Giovenzana probeert naar een medespeler te passen. Meirsschaut is nu in balbezit. Meirsschaut geeft de bal voor. Palonek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Palonek passt de bal in één keer door. Ahokangas is nu in balbezit. Lapierre maakt een afschuwelijke overtreding. Lapierre krijgt een gele kaart. Ahokangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meirsschaut komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Meirsschaut met een snelle inworp. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana geeft een hoge lob. Ahokangas krijgt zijn hoofd ertegen. Vaast probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 2:0

23e minuut.
Mavuba met een snelle inworp. Giovenzana speelt de bal door. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap. Vaast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 3:0

31e minuut.
Meirsschaut met een snelle inworp. Giovenzana rent richting de bal. Met opzet legt Maryan zijn tegenspeler op de grond. Maryan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Geslin rent richting de bal. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro met een sublieme pass. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 4:0

39e minuut.
Meirsschaut met een sublieme pass. Ahokangas heeft problemen om de bal te vangen. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 5:0

40e minuut.
Ahokangas rent richting de bal. Palonek rent richting de bal. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek rent richting de bal. Palonek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Touchard kopt de bal weg. Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ahokangas de bal. Ahokangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 6:0

42e minuut.
Meirsschaut geeft de bal voor. Klungelig pakt Ahokangas de bal. Ahokangas met een sublieme pass. Palonek is nu in balbezit. Palonek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 7:0

44e minuut.
Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lapierre de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 33%, Astray 67%.
Guadeloupean Raccoons. - Astray 8:0

48e minuut.
Meirsschaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Meirsschaut speelt de bal door. George heeft problemen om de bal te vangen. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vaast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 9:0

49e minuut.
Guibert rent richting de bal. Guibert probeert naar een medespeler te passen. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Guibert passt de bal in één keer door. George bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek verovert de bal door een tackle van achteren. Palonek draait met de bal, schiet en ... Le Floch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
George verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pinheiro met de inworp. Giovenzana geeft de bal voor. Ahokangas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Le Floch rent richting de bal. Le Floch geeft een hoge lob. Dubuc heeft problemen om de bal te vangen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
George kopt de bal weg. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro speelt de bal door. Palonek is nu in balbezit. Palonek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Meirsschaut rent richting de bal. Meirsschaut met een sublieme pass. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Astray 10:0

71e minuut.
Le Floch neemt vlug de vrije trap. Meirsschaut rent richting de bal. Meirsschaut passt de bal zonder na te denken. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aréstegui met een snelle inworp. Klungelig pakt Pinheiro de bal. Pinheiro geeft een hoge lob. Meirsschaut kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Ahokangas de bal. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Meirsschaut rent richting de bal. Meirsschaut speelt de bal door. Palonek rent richting de bal. Palonek schiet op doel. Vaast maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 26%, Astray 74%.
Guadeloupean Raccoons. - Astray 10:0