Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Massilia Nikosteam
miche Tactiek 44ail1
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten redelijk
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Bonnard is nu in balbezit. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. Moszczyński kopt de bal weg. Manfredi bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfredi schiet op doel. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Bonnard is nu in balbezit. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rosiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnard met een snelle inworp. Moréno rent richting de bal. Moréno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dewaquez met een snelle inworp. Simonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonet geeft een hoge lob. Bulajski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Nikosteam 1:0

38e minuut.
Bulajski controleert de bal met de borst. Kuczera speelt de bal door. Máson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard onderschept slim de pass. Bonnard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 50%, Nikosteam 50%.
F.C Massilia - Nikosteam 1:0

72e minuut.
Moszczyński rent richting de bal. Moszczyński met een sublieme pass. Herrera speelt de bal door. Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bulajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Massilia - Nikosteam 2:0

74e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz met een sublieme pass. Horodinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski onderschept slim de pass. Bulajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Simonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonet geeft de bal voor. Daar is Kołodziejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romano speelt de bal door. Simonet geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Massilia 47%, Nikosteam 53%.
F.C Massilia - Nikosteam 2:0