Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brothers for life Guadeloupean Raccoons.
PRISE EN MAIN Tactiek Test1
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
33 gemiddelde waardering 39.3
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Meirsschaut kan de bal niet met de borst controleren. Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Morfonios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek draait met de bal, schiet en ... Hammarberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Pietrkiewicz de bal. Pinheiro rent richting de bal. Pietrkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrkiewicz geeft een hoge lob. Homem de Mello springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Meirsschaut geeft een hoge lob. Kroča heeft problemen om de bal te vangen. Hammarberg probeert wanhopig de bal te grijpen. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 0:1

19e minuut.
Pinheiro met een snelle inworp. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana passt de bal zonder na te denken. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro passt de bal zonder na te denken. Palonek is nu in balbezit. Palonek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Homem de Mello probeert naar een medespeler te passen. Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinheiro krijgt een gele kaart. Pentikkä raakt geblesseerd tijdens het duel. Pietrkiewicz met een snel genomen vrije trap. Homem de Mello springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Giovenzana is nu in balbezit. Giovenzana geeft een lange en hoge pass. Fayard heeft problemen om de bal te vangen. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hammarberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 54%, Guadeloupean Raccoons. 46%.
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 0:1

51e minuut.
Daar is Noodapera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Palonek de bal. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Hammarberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Noodapera kan de bal niet met de borst controleren. Meirsschaut verovert de bal door een tackle van achteren. Meirsschaut geeft een lange en hoge pass. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap. Hammarberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Homem de Mello is nu in balbezit. Aréstegui legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Homem de Mello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Homem de Mello zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dutheil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 1:1

56e minuut.
Mavuba geeft de bal voor. Morfonios probeert de bal met de borst te controleren. Morfonios geeft een hoge lob. Pentikkä is nu in balbezit. Pentikkä haalt uit met een fantastische trap. Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentikkä onderschept slim de pass. Pentikkä passt de bal met de wreef. Homem de Mello rent richting de bal. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. Dutheil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Giovenzana is nu in balbezit. Pietrkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrkiewicz met een sublieme pass. Noodapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. Dutheil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 2:1

78e minuut.
Pinheiro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietrkiewicz. Pinheiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ninoiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ahokangas kopt de bal weg. Meirsschaut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meirsschaut geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pentikkä geeft een lange en hoge pass. Schiffer probeert de bal aan de voet te houden. Noodapera rent richting de bal. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. Dutheil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 3:1

85e minuut.
Pinheiro passt de bal in één keer door. Giovenzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovenzana passt de bal in één keer door. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 3:2

89e minuut.
Buitenspel voor Ahokangas. Goede buitenspelval van de verdediging. Mednyánszky neemt vlug de vrije trap. Ozuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello onderschept slim de pass. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 46%, Guadeloupean Raccoons. 54%.
Brothers for life - Guadeloupean Raccoons. 3:2