Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Griffon fc Astray
AE-DRC8 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Lapierre geeft een hoge lob. Inworp. Skotara met een snelle inworp. Ziogas geeft een hoge lob. Perraud krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Perraud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapierre onderschept slim de pass. Ziogas onderschept slim de pass. Ziogas geeft een hoge lob. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen. Vaast kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 1:0

20e minuut.
Surmann rent richting de bal. Surmann probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Vaast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 2:0

27e minuut.
Le Floch met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bignon met een snelle inworp. Ziogas is nu in balbezit. Ziogas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bignon met de inworp. Graffite is nu in balbezit. Graffite geeft een lange en hoge pass. Ziogas controleert de bal met de borst. Ziogas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ziogas met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Perraud rent richting de bal. Perraud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
George heeft problemen om de bal te vangen. Skotara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara geeft een hoge lob. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 3:0

38e minuut.
Perraud rent richting de bal. Perraud passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziogas is nu in balbezit. Ziogas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Ziogas is nu in balbezit. Ziogas met een sublieme pass. Skotara is nu in balbezit. Skotara geeft een lange en hoge pass. Vaast bokst de bal weg.

43e minuut.
Bignon probeert naar een medespeler te passen. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Ziogas geeft een lange en hoge pass. Perraud rent richting de bal. Perraud haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Guibert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Vaast maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 4:0

44e minuut.
Lapierre heeft problemen om de bal te vangen. Lapierre geeft een hoge lob. Bignon kopt de bal weg. Perraud is nu in balbezit. Perraud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 22%, Astray 78%.
Griffon fc - Astray 4:0

46e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Skotara is nu in balbezit. Malherbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Skotara verovert de bal door een tackle van achteren. Skotara geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Ziogas de bal onder controle te krijgen. Ziogas speelt de bal door. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Perraud schiet op doel. Vaast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 5:0

63e minuut.
Inworp. Bignon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziogas geeft een lange en hoge pass. Salgado springt en kopt de bal. Vaast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 6:0

66e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een hoge lob. Lapierre kan de bal niet met de borst controleren. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 7:0

68e minuut.
Skotara speelt de bal door. Ziogas geeft een hoge lob. Klungelig pakt George de bal. Perraud is nu in balbezit. Perraud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bignon kopt de bal weg. Ziogas rent richting de bal. Ziogas passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Floch is nu in balbezit. Perraud onderschept slim de pass. Perraud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ziogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziogas probeert naar een medespeler te passen. Perraud rent richting de bal. Perraud haalt uit met een fantastische trap. Vaast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 8:0

75e minuut.
Perraud is nu in balbezit. Ziogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziogas passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 9:0

78e minuut.
Surmann probeert naar een medespeler te passen. Perraud rent richting de bal. Perraud passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 10:0

83e minuut.
Bignon verovert de bal door een tackle van achteren. Bignon geeft een hoge lob. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Vaast probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 11:0

85e minuut.
Vaast trapt de bal weg. Ziogas kopt de bal weg. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Vaast werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Griffon fc - Astray 12:0

88e minuut.
Ziogas met een sublieme pass. Daar is Skotara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skotara geeft de bal voor. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vaast verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Griffon fc 18%, Astray 82%.
Griffon fc - Astray 12:0