Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadeloupean Raccoons. Athletico renardo
Test1 Tactiek 5def
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 35.6
goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Monteiro Neto is nu in balbezit. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aréstegui verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Meirsschaut passt de bal zonder na te denken. Aloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Palonek is nu in balbezit. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 1:0

17e minuut.
Aloğlu probeert de bal met de borst te controleren. Palonek rent richting de bal. Aloğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palonek raakt geblesseerd tijdens het duel. Giovenzana komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Meirsschaut geeft een hoge lob. Quistgård onderschept slim de pass. Inworp. Pinheiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giovenzana geeft een hoge lob. Tatarkiewicz bokst de bal weg. Daar is Palonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebeau is nu in balbezit. Palonek onderschept slim de pass. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Belin de bal. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas draait met de bal, schiet en ... Tatarkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:0

24e minuut.
Pinheiro geeft een lange en hoge pass. Quistgård kopt de bal weg. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek verovert de bal door een tackle van achteren. Palonek geeft een hoge lob. Tatarkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tatarkiewicz speelt de bal door. Novicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ozuna de bal onder controle te krijgen. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. Dutheil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Inworp. Novicki met een snelle inworp. Meirsschaut probeert naar een medespeler te passen. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:1

29e minuut.
Platini rent richting de bal. Platini probeert naar een medespeler te passen. Monteiro Neto is nu in balbezit. Monteiro Neto schiet op doel. Dutheil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:2

30e minuut.
Palonek speelt de bal door. Ahokangas heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Palonek de bal. Palonek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lebeau de bal. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ninoiu probeert de bal met de borst te controleren. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa geeft de bal voor. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 35%, Athletico renardo 65%.
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:3

52e minuut.
Ninoiu geeft de bal voor. Palonek kopt de bal weg. Belin is nu in balbezit. Ahokangas onderschept slim de pass. Ahokangas schiet op doel. Tatarkiewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Meirsschaut geeft een hoge lob. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quistgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Palonek verovert de bal door een tackle van achteren. Palonek haalt uit met een fantastische trap. Tatarkiewicz bokst de bal weg.

63e minuut.
Lebeau geeft de bal voor. Mavuba kopt de bal weg. Monteiro Neto heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. Dutheil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:4

75e minuut.
Novicki verovert de bal door een tackle van achteren. Novicki geeft de bal voor. Monteiro Neto rent richting de bal. Monteiro Neto haalt uit met een fantastische trap. Dutheil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:5

84e minuut.
Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Meirsschaut verovert de bal door een tackle van achteren. Meirsschaut geeft de bal voor. Ahokangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Palonek verovert de bal door een tackle van achteren. Quistgård rent richting de bal. Quistgård geeft een hoge lob. Palonek geeft een lange en hoge pass. Ahokangas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadeloupean Raccoons. 39%, Athletico renardo 61%.
Guadeloupean Raccoons. - Athletico renardo 2:5