Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa Les Truffes
Tactique 1 Tactiek new442
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


10e minuut.
Domenech heeft problemen om de bal te vangen. Collin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collin geeft een lange en hoge pass. Lopez maakt een snoekduik en kopt de bal. Bucurică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Les Truffes 0:1

25e minuut.
Commers onderschept slim de pass. Commers speelt de bal door. Domenech rent richting de bal. Domenech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mike TeamMa - Les Truffes 1:1

38e minuut.
Camus probeert naar een medespeler te passen. Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente geeft een hoge lob. Łazar springt en kopt de bal. Bucurică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Les Truffes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 64%, Les Truffes 36%.
Mike TeamMa - Les Truffes 1:2

58e minuut.
Collin kopt de bal weg. Łazar rent richting de bal. Verlet begaat een overtreding. Łazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Łazar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Commers bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano verovert de bal door een tackle van achteren. Amalfitano probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 59%, Les Truffes 41%.
Mike TeamMa - Les Truffes 1:2