Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C KITS fc gazin
wiltord Tactiek polski
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Zeco is nu in balbezit. Zeco passt de bal met de wreef. Martel rent richting de bal. Kuszende is nu in balbezit. Kuszende draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Zeco kopt de bal weg. Martel is nu in balbezit. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende schiet op doel. Çekiç probeert de bal aan de voet te houden. Roncolho bokst de bal weg.

44e minuut.
Moldoveanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuszende de bal. Met opzet legt Dąbek zijn tegenspeler op de grond. Dąbek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 48%, fc gazin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C KITS - fc gazin 0:0

50e minuut.
Kuszende passt de bal zonder na te denken. Zeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeco speelt de bal door. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeco rent richting de bal. Zeco met een sublieme pass. Martel is nu in balbezit. Martel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mannella heeft problemen om de bal te vangen. Martel rent richting de bal. Martel speelt de bal door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende haalt uit met een fantastische trap. Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Chaderton Matos is nu in balbezit. Chaderton Matos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sakami de bal. Viscol rent richting de bal. Viscol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Çekiç geeft de bal voor. Sakami rent richting de bal. Sakami passt de bal in één keer door. Martel is nu in balbezit. Martel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Çopan passt de bal zonder na te denken. Arias Cardona met een sublieme pass. Holca is nu in balbezit. Viscol onderschept slim de pass. Viscol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Klungelig pakt Kuszende de bal. Kuszende met een sublieme pass. Klungelig pakt Martel de bal. Martel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pardo Del Burgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszende passt de bal met de wreef. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel haalt uit met een fantastische trap. Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Zeco rent richting de bal. Zeco geeft de bal voor. Çekiç kopt de bal weg. Martel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martel draait met de bal, schiet en ... Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Zeco speelt de bal door. Klungelig pakt Martel de bal. Martel passt de bal in één keer door. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende draait met de bal, schiet en ... Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 59%, fc gazin 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C KITS - fc gazin 0:0