Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: CSBB Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12900
CSBB MARISTES FC
Boulette Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 20.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Sayf onderschept slim de pass. Sayf geeft een hoge lob. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Oman kopt de bal weg. Hasenbichler is nu in balbezit. Sayf rent richting de bal. Sayf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 1:0

5e minuut.
Dutheil bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko is nu in balbezit. Borejko passt de bal zonder na te denken. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler onderschept slim de pass. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ... Maire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gautier probeert de bal aan de voet te houden. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. Maire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 2:0

10e minuut.
Oman met een sublieme pass. Fontaine is nu in balbezit. Hasenbichler onderschept slim de pass. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. Maire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 3:0

16e minuut.
Biglino controleert de bal met de borst. Charlet rent richting de bal. Biglino onderschept slim de pass. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Oman passt de bal met de wreef. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fontaine de bal. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hasenbichler kopt de bal weg. Pałasz rent richting de bal. Pałasz geeft een lange en hoge pass. Sayf rent richting de bal. Sayf schiet op doel. Maire bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 4:0

24e minuut.
Borejko met de inworp. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler maakt een snoekduik en kopt de bal. Maire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Allègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Allègre geeft de bal voor. Inworp. Levy met een snelle inworp. Oman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levy met een snelle inworp. Oman geeft een lange en hoge pass. Hasenbichler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bellet passt de bal met de wreef. Biglino is nu in balbezit. Borejko geeft een hoge lob. Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Biglino onderschept slim de pass. Biglino met een sublieme pass. Oman probeert naar een medespeler te passen. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sayf onderschept slim de pass. Sayf probeert naar een medespeler te passen. Pałasz rent richting de bal. Pałasz haalt uit met een fantastische trap. Allègre probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 5:0

33e minuut.
Klungelig pakt Allègre de bal. Pałasz speelt de bal door. Fontaine kan de bal niet met de borst controleren. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler schiet op doel. Maire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fontaine geeft een lange en hoge pass. Daar is Oman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oman passt de bal zonder na te denken. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oman kopt de bal weg. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz passt de bal met de wreef. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Guégan rent richting de bal. Fernández probeert naar een medespeler te passen. Charlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dutheil is nu in balbezit. Borejko verovert de bal door een tackle van achteren. Sayf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayf draait met de bal, schiet en ... Pałasz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 6:0

43e minuut.
Fontaine geeft een hoge lob. Oman kopt de bal weg. Pałasz rent richting de bal. Pałasz haalt uit met een fantastische trap. Maire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 7:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levy met een snelle inworp. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft de bal voor. Hasenbichler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 15%, MARISTES FC 85%.
CSBB - MARISTES FC 8:0

49e minuut.
Bellet geeft de bal voor. Paakkarinen kopt de bal weg. Gautier controleert de bal met de borst. Sayf geeft een lange en hoge pass. Pałasz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Maire trapt de bal weg van het doel. Oman speelt de bal door. Borejko geeft de bal voor. Hasenbichler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 9:0

56e minuut.
Levy neemt de hoekschop. Bellet kopt de bal weg. Gras is nu in balbezit. Levy is nu in balbezit. Levy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pałasz geeft een lange en hoge pass. Bellet kopt de bal weg. Dutheil heeft problemen om de bal te vangen. Borejko rent richting de bal. Borejko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Biglino passt de bal zonder na te denken. Oman met een sublieme pass. Sayf speelt de bal door. Hasenbichler heeft problemen om de bal te vangen. Hasenbichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 10:0

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maire trapt de bal weg. Oman geeft de bal voor. Hasenbichler is nu in balbezit. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Borejko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman speelt de bal door. Maire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pałasz rent richting de bal. Pałasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 11:0

67e minuut.
Oman verovert de bal door een tackle van achteren. Oman met een sublieme pass. Sayf met een sublieme pass. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz draait met de bal, schiet en ... Maire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tusseau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sayf rent richting de bal. Sayf passt de bal met de wreef. Daar is Hasenbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Biglino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fontaine de bal. Hasenbichler rent richting de bal. Hasenbichler schiet op doel. Maire werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Biglino met een sublieme pass. Daar is Hasenbichler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasenbichler passt de bal zonder na te denken. Pałasz is nu in balbezit. Pałasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSBB - MARISTES FC 12:0

78e minuut.
Fontaine is nu in balbezit. Pałasz verovert de bal door een tackle van achteren. Pałasz passt de bal in één keer door. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Bellet met een sublieme pass. Biglino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Allègre de bal. Hasenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasenbichler schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSBB 21%, MARISTES FC 79%.
CSBB - MARISTES FC 12:0