Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les Truffes Targaryen FC
new442 Tactiek One
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 61.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Llorente rent richting de bal. Llorente passt de bal zonder na te denken. Avilán met een sublieme pass. Łazar rent richting de bal. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Ollés bokst de bal weg. Maz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Curyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu met een sublieme pass. Łazar is nu in balbezit. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Ollés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Collin rent richting de bal. Klungelig pakt Collin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dusart. Collin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Collin kan niet meer verder spelen. Desbois komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Camus verovert de bal door een tackle van achteren. Camus geeft een lange en hoge pass. Łazar rent richting de bal. Łazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Targaryen FC 1:0

21e minuut.
Lopez krijgt zijn hoofd ertegen. Masnikosić onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Desbois neemt de hoekschop. Avilán springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Burlacu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Desbois de bal. Desbois speelt de bal door. Łazar rent richting de bal. Łazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burlacu geeft de bal voor. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Maz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 38%, Targaryen FC 62%.
Les Truffes - Targaryen FC 1:0

47e minuut.
Dusart met een sublieme pass. Curyl rent richting de bal. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Curyl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bencivenni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Curyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusart rent richting de bal. Dusart geeft een lange en hoge pass. Bencivenni maakt een snoekduik en kopt de bal. Tetwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Truffes - Targaryen FC 1:1

61e minuut.
Inworp. Curyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusart geeft een lange en hoge pass. Bencivenni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni schiet op doel. Tetwin bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Curyl neemt de hoekschop. Llorente kopt de bal weg. Klungelig pakt Avilán de bal. Di Nallo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Desbois probeert naar een medespeler te passen. Avilán is nu in balbezit. Avilán passt de bal in één keer door. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Ollés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Curyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dusart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusart geeft een hoge lob. Bencivenni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Targaryen FC 1:2

72e minuut.
Llorente bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente speelt de bal door. Klungelig pakt Lopez de bal. Llorente geeft een hoge lob. Łazar krijgt zijn hoofd ertegen. Ollés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Les Truffes - Targaryen FC 2:2

76e minuut.
Cellier probeert naar een medespeler te passen. Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo passt de bal met de wreef. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Commers met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Masnikosić de bal. Desbois rent richting de bal. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Llorente met een snelle inworp. Burlacu speelt de bal door. Avilán met een sublieme pass. Łazar is nu in balbezit. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Ollés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Targaryen FC 3:2

82e minuut.
Commers bereikt de bal nog maar net als eerste. Commers geeft de bal voor. Inworp. Meyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Lopez kopt de bal weg. Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Łazar haalt uit met een fantastische trap. Ollés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Truffes - Targaryen FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Truffes 52%, Targaryen FC 48%.
Les Truffes - Targaryen FC 4:2