Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: F.C KITS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3320
F.C KITS Magic fan 42
wiltord Tactiek 352D
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 56
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez passt de bal met de wreef. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Roncolho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Magic fan 42 0:1

14e minuut.
Daar is Guillot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mizrahi is nu in balbezit. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu passt de bal met de wreef. Viscol rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viscol rent richting de bal. Viscol draait met de bal, schiet en ... Shterev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C KITS - Magic fan 42 1:1

19e minuut.
Rattata passt de bal met de wreef. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista speelt de bal door. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Batista speelt de bal door. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez passt de bal in één keer door. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata draait met de bal, schiet en ... Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Syväniemi kopt de bal weg. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çopan. Ibáñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csiszér komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mamin kopt de bal weg. Klungelig pakt Rattata de bal. Rattata probeert naar een medespeler te passen. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Csiszér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viscol raakt geblesseerd tijdens het duel. Tato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Syväniemi kopt de bal weg. Rattata rent richting de bal. Rattata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 71%, Magic fan 42 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C KITS - Magic fan 42 1:1

49e minuut.
Çopan onderschept slim de pass. Csiszér onderschept slim de pass. Csiszér met een sublieme pass. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez speelt de bal door. Jouda met een sublieme pass. Rattata is nu in balbezit. Rattata schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Jouda rent richting de bal. Jouda passt de bal met de wreef. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Magic fan 42 1:2

55e minuut.
Pardo Del Burgo rent richting de bal. Mamin met een sublieme pass. Rattata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Batista speelt de bal door. Jouda probeert naar een medespeler te passen. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata haalt uit met een fantastische trap. Roncolho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KITS - Magic fan 42 1:3

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balcerowicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rattata rent richting de bal. Rattata probeert naar een medespeler te passen. Chaderton Matos met een sublieme pass. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Shterev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Jouda verovert de bal door een tackle van achteren. Jouda probeert naar een medespeler te passen. Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Zlo komt het veld opgelopen. Petskaleu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dănceanu controleert de bal met de borst. Jouda met een sublieme pass. Petskaleu is nu in balbezit. Mamin rent richting de bal. Mamin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Csiszér passt de bal in één keer door. Ibáñez rent richting de bal. Çopan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibáñez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ibáñez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Roncolho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Balcerowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petskaleu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Əmirbəyov kopt de bal weg. Csiszér heeft problemen om de bal te vangen. Chaderton Matos probeert naar een medespeler te passen. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mamin rent richting de bal. Mamin passt de bal in één keer door. Jouda probeert naar een medespeler te passen. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petskaleu draait met de bal, schiet en ... Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Jouda kopt de bal weg. Balcerowicz speelt de bal door. Ibáñez kan de bal niet met de borst controleren. Ibáñez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arias Cardona de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tysiąc komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Shterev niet meer kan verder spelen. Ourdouillie komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mizrahi passt de bal zonder na te denken. Chaderton Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaderton Matos speelt de bal door. Daar is Viscol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viscol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KITS 71%, Magic fan 42 29%.
F.C KITS - Magic fan 42 1:3