Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MARISTES FC Racing Pebrons
Normal Tactiek vvv
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Coat is nu in balbezit. Coat met een sublieme pass. Daar is Johnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnen schiet op doel. Fontaine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Birk probeert naar een medespeler te passen. Johnen is nu in balbezit. Allègre bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen verovert de bal door een tackle van achteren. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Maire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Coat onderschept slim de pass. Coat geeft een hoge lob. Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski passt de bal met de wreef. Johnen is nu in balbezit. Johnen draait met de bal, schiet en ... Allègre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski speelt de bal door. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel. Maire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Allègre de bal. Maire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Johnen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:1

14e minuut.
Koźmiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Dutheil de bal. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski schiet op doel. Maire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gautier probeert de bal aan de voet te houden. Birk bereikt de bal nog maar net als eerste. Birk passt de bal met de wreef. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:2

24e minuut.
Bellet rent richting de bal. Coat onderschept slim de pass. Coat passt de bal in één keer door. Johnen is nu in balbezit. Johnen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnen rent richting de bal. Johnen passt de bal met de wreef. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Maire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tobalski geeft een hoge lob. Gras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen haalt uit met een fantastische trap. Fontaine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

36e minuut.
Dutheil rent richting de bal. Dutheil geeft een hoge lob. Inworp. Tobalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koźmiński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ducruet rent richting de bal. Ducruet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guégan met de inworp. Charlet geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARISTES FC 75%, Racing Pebrons 25%.
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:2

47e minuut.
Surdu passt de bal zonder na te denken. Tobalski probeert naar een medespeler te passen. Coat speelt de bal door. Johnen is nu in balbezit. Johnen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Oparaku controleert de bal met de borst. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski geeft de bal voor. Klungelig pakt Johnen de bal. Johnen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:3

52e minuut.
Tobalski geeft de bal voor. Johnen rent richting de bal. Gautier rent richting de bal. Johnen is nu in balbezit. Johnen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Coat speelt de bal door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski probeert naar een medespeler te passen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ankowski is nu in balbezit. Coat geeft de bal voor. Allègre rent richting de bal. Johnen verovert de bal door een tackle van achteren. Johnen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ferrand met een sublieme pass. Birk is nu in balbezit. Birk speelt de bal door. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Maire bokst de bal weg.

65e minuut.
Johnen kopt de bal weg. Tobalski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dutheil de bal onder controle te krijgen. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:4

66e minuut.
Bellet is nu in balbezit. Bellet met een sublieme pass. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Johnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Oparaku is nu in balbezit. Dutheil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gras de bal onder controle te krijgen. Johnen rent richting de bal. Johnen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:5

70e minuut.
Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Johnen de bal. Johnen met een sublieme pass. Coat rent richting de bal. Coat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobalski geeft de bal voor. Fontaine kopt de bal weg. Johnen rent richting de bal. Johnen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Ankowski passt de bal in één keer door. Johnen is nu in balbezit. Johnen draait met de bal, schiet en ... Maire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:6

83e minuut.
Johnen geeft een hoge lob. Fontaine onderschept slim de pass. Ankowski controleert de bal met de borst. Coat rent richting de bal. Coat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Koźmiński passt de bal in één keer door. Tobalski is nu in balbezit. Tobalski geeft de bal voor. Johnen heeft problemen om de bal te vangen. Johnen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:7

85e minuut.
Surdu geeft een lange en hoge pass. Birk kopt de bal weg. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnen geeft de bal voor. Ankowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Koźmiński onderschept slim de pass. Johnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat bereikt de bal nog maar net als eerste. Coat geeft een lange en hoge pass. Fontaine heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

89e minuut.
Oparaku passt de bal in één keer door. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobalski speelt de bal door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARISTES FC 72%, Racing Pebrons 28%.
MARISTES FC - Racing Pebrons 0:7