Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.07
  • Stadion: Peyredragon
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 17626
Targaryen FC Mike TeamMa
One Tactiek Tactique 1
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 43.2
formidable Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Brestovac geeft een lange en hoge pass. Sautron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Targaryen FC - Mike TeamMa 1:0

18e minuut.
Meyer rent richting de bal. Meyer passt de bal met de wreef. Volkmer rent richting de bal. Volkmer geeft een hoge lob. Bencivenni springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Meyer de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mátrai. Meyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Fernández Miranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bencivenni controleert de bal met de borst. Bencivenni draait met de bal, schiet en ... Bodin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Leoncini geeft de bal voor. Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sautron bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber schiet op doel. Bodin bokst de bal weg.

34e minuut.
Volkmer verovert de bal door een tackle van achteren. Volkmer passt de bal met de wreef. Pikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencivenni onderschept slim de pass. Bencivenni draait met de bal, schiet en ... Bodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Daar is Huber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber geeft de bal voor. Bencivenni rent richting de bal. Bencivenni haalt uit met een fantastische trap. Krivokuća probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 37%, Mike TeamMa 63%.
Targaryen FC - Mike TeamMa 1:0

68e minuut.
Sautron verovert de bal door een tackle van achteren. Dusart is nu in balbezit. Dusart met een sublieme pass. Fernández Miranda geeft een lange en hoge pass. Bencivenni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sukles is nu in balbezit. Masnikosić onderschept slim de pass. Masnikosić met een sublieme pass. Volkmer rent richting de bal. Volkmer geeft een lange en hoge pass. Bodin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Masnikosić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sukles geeft een hoge lob. Dusart kopt de bal weg. Bencivenni is nu in balbezit. Bencivenni schiet op doel. Bodin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Targaryen FC 33%, Mike TeamMa 67%.
Targaryen FC - Mike TeamMa 1:0