Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic fan 42 fc gazin
352D Tactiek polski
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 10
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 55.4
very good Schieten excellent
formidable Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Ugljanin probeert naar een medespeler te passen. Kuszende bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuszende raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moldoveanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Syväniemi probeert naar een medespeler te passen. Mamin is nu in balbezit. Mamin speelt de bal door. Jouda heeft problemen om de bal te vangen. Jouda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cioffo trapt de bal weg. Csiszér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuszende krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Əmirbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirbəyov geeft een hoge lob. Mancera probeert de bal met de borst te controleren. Petskaleu is nu in balbezit. Petskaleu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rattata draait met de bal, schiet en ... Cioffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Holca de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Batista geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petskaleu krijgt zijn hoofd ertegen. Cioffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rattata krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - fc gazin 1:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista met de inworp. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu draait met de bal, schiet en ... Cioffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - fc gazin 2:0

20e minuut.
Petskaleu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeco. Petskaleu raakt geblesseerd tijdens het duel. Csiszér zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rattata springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Csiszér kopt de bal weg. Petskaleu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nussbaum. Nussbaum krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Jouda speelt de bal door. Batista rent richting de bal. Batista passt de bal in één keer door. Petskaleu rent richting de bal. Petskaleu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mamin passt de bal met de wreef. Rattata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakami. Rattata raakt geblesseerd tijdens het duel. Csiszér wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rattata passt de bal met de wreef. Mamin rent richting de bal. Mamin passt de bal met de wreef. Rattata rent richting de bal. Rattata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic fan 42 29%, fc gazin 71%.
Magic fan 42 - fc gazin 2:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balcerowicz komt het veld opgelopen. Ibáñez komt het veld opgelopen. Batista neemt de hoekschop. Mamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamin probeert naar een medespeler te passen. Rattata is nu in balbezit. Rattata draait met de bal, schiet en ... Cioffo bokst de bal weg. Paal!

73e minuut.
Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Syväniemi is nu in balbezit. Syväniemi passt de bal zonder na te denken. Daar is Rattata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattata draait met de bal, schiet en ... Cioffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Mamin rent richting de bal. Sakami begaat een overtreding. Mamin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tysiąc komt het veld opgelopen. Zlo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic fan 42 31%, fc gazin 69%.
Magic fan 42 - fc gazin 2:0