Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cercle Celtique F.C KITS
TuEspiri Tactiek wiltord
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 56.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Bielsa rent richting de bal. Bielsa geeft een hoge lob. Milne kopt de bal weg. de Reuver is nu in balbezit. de Reuver schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Rocklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocklund passt de bal met de wreef. Çopan is nu in balbezit. de Reuver verovert de bal door een tackle van achteren. de Reuver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Viscol passt de bal zonder na te denken. Dąbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hale speelt de bal door. Pardo Del Burgo rent richting de bal. Pardo Del Burgo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Dąbek passt de bal in één keer door. Mannella rent richting de bal. Mannella geeft een hoge lob. Mizrahi krijgt zijn hoofd ertegen. Fetiskinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

42e minuut.
Milne kopt de bal weg. de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Çopan zijn tegenspeler op de grond. Çopan krijgt een gele kaart. de Reuver is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Reuver komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
de Reuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek begaat een overtreding. de Reuver is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tabares met een snel genomen vrije trap. Milne springt en kopt de bal. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 46%, F.C KITS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cercle Celtique - F.C KITS 0:0

47e minuut.
Pardo Del Burgo met een snelle inworp. Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbek met een sublieme pass. Pardo Del Burgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rocklund passt de bal met de wreef. Hari rent richting de bal. Hari probeert naar een medespeler te passen. de Reuver rent richting de bal. de Reuver draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Charrier komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Barahona passt de bal in één keer door. Tabares rent richting de bal. Tabares geeft de bal voor. Milne is nu in balbezit. Milne schiet op doel. Roncolho bokst de bal weg.

76e minuut.
Charrier is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çekiç. Charrier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Milne komt bij de bal en schiet. Roncolho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - F.C KITS 1:0

87e minuut.
Milne geeft een lange en hoge pass. Charrier rent richting de bal. Chaderton Matos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chaderton Matos krijgt een gele kaart. Charrier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Milne neemt zijn aanloop. Roncolho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charrier is nu in balbezit. Charrier schiet op doel. Roncolho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hale onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hari neemt de hoekschop. Charrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cercle Celtique - F.C KITS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cercle Celtique 31%, F.C KITS 69%.
Cercle Celtique - F.C KITS 2:0