Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mike TeamMa Cardiac Kids
Tactique 1 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 24.6
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


7e minuut.
Vernet geeft een hoge lob. Amalfitano kopt de bal weg. İskitler is nu in balbezit. Lesmann rent richting de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 1:0

11e minuut.
Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lesmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmann schiet op doel. Martinez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Charrier bokst de bal weg.

13e minuut.
Dejean kopt de bal weg. İskitler is nu in balbezit. İskitler geeft een hoge lob. Lesmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 2:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobănescu met de inworp. Domenech geeft de bal voor. Lesmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Charrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 3:0

16e minuut.
Ciobănescu passt de bal in één keer door. Daar is İskitler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskitler met een sublieme pass. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 4:0

18e minuut.
Martinez kopt de bal weg. Bartniak rent richting de bal. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lesmann rent richting de bal. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 5:0

23e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Daar is İskitler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskitler geeft de bal voor. Lesmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 6:0

27e minuut.
Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler met een sublieme pass. Amalfitano speelt de bal door. Lesmann is nu in balbezit. Lesmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu speelt de bal door. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. Charrier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Laurens is nu in balbezit. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech passt de bal in één keer door. Lesmann rent richting de bal. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 7:0

35e minuut.
Laurens heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciobănescu zal de hoekschop nemen. Lesmann springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 8:0

39e minuut.
Bartniak passt de bal zonder na te denken. Domenech is nu in balbezit. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Amalfitano rent richting de bal. Amalfitano geeft een hoge lob. Daar is Laurens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskitler rent richting de bal. İskitler schiet op doel. Charrier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Verlet geeft een lange en hoge pass. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurens. Laurens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 21%, Cardiac Kids 79%.
Mike TeamMa - Cardiac Kids 8:0

47e minuut.
Bartniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. İskitler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bartniak geeft een hoge lob. Lesmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
İskitler rent richting de bal. İskitler met een sublieme pass. Bartniak is nu in balbezit. Bartniak geeft een hoge lob. Lesmann springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bartniak is nu in balbezit. Bartniak passt de bal in één keer door. İskitler met een sublieme pass. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Charrier met een harde bal richting middenveld. Domenech kopt de bal weg. Daar is Lesmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesmann haalt uit met een fantastische trap. Charrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 9:0

63e minuut.
Ciobănescu geeft een lange en hoge pass. Dubourg kopt de bal weg. Domenech rent richting de bal. Domenech geeft een lange en hoge pass. Lesmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 10:0

68e minuut.
Chaumont probeert de bal aan de voet te houden. Ciobănescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laurens. Laurens krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Chaumont probeert naar een medespeler te passen. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler met een sublieme pass. Lesmann rent richting de bal. Lesmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Chaumont rent richting de bal. Domenech verovert de bal door een tackle van achteren. Domenech passt de bal zonder na te denken. Amalfitano is nu in balbezit. Amalfitano draait met de bal, schiet en ... Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 11:0

80e minuut.
Verlet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Domenech de bal. Domenech speelt de bal door. Lesmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 12:0

81e minuut.
Trębacz komt het veld opgelopen. Copin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bartniak speelt de bal door. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler passt de bal met de wreef. Bartniak is nu in balbezit. Bartniak geeft een hoge lob. Charrier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 13:0

84e minuut.
İskitler rent richting de bal. İskitler passt de bal in één keer door. Daar is Copin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
İskitler probeert naar een medespeler te passen. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano speelt de bal door. Copin is nu in balbezit. Copin haalt uit met een fantastische trap. Charrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Copin rent richting de bal. Copin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
İskitler is nu in balbezit. İskitler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martinez de bal. Copin bereikt de bal nog maar net als eerste. Copin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mike TeamMa - Cardiac Kids 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mike TeamMa 21%, Cardiac Kids 79%.
Mike TeamMa - Cardiac Kids 14:0