Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tropical Club As Aulnoye
3-5-2 d sup Tactiek 523 2023
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Stankowicz kan de bal niet met de borst controleren. Tytoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol begaat een overtreding. Couriol krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Tytoń passt de bal zonder na te denken. Sabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabov speelt de bal door. Claverie is nu in balbezit. Claverie draait met de bal, schiet en ... Mumba bokst de bal weg.

28e minuut.
Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo passt de bal in één keer door. Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Couriol haalt uit met een fantastische trap. Skok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tropical Club - As Aulnoye 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 47%, As Aulnoye 53%.
Tropical Club - As Aulnoye 1:0

52e minuut.
Cicci passt de bal met de wreef. Sivasubramaniam is nu in balbezit. Rzeźniczak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rzeźniczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Couriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijão rent richting de bal. Osiatyński verovert de bal door een tackle van achteren. Couriol is nu in balbezit. Couriol schiet op doel. Skok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Cieplak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fourcade probeert naar een medespeler te passen. Cieplak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turturică. Cieplak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fourcade komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sabov passt de bal zonder na te denken. Boli rent richting de bal. Boli probeert naar een medespeler te passen. Cieplak is nu in balbezit. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tropical Club 35%, As Aulnoye 65%.
Tropical Club - As Aulnoye 1:0