Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO Agathois Yapaput-Yapoto
4++ Tactiek 433m
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gorzeński probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francesc. Francesc krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Apostol probeert naar een medespeler te passen. Pavlásek is nu in balbezit. Pavlásek passt de bal met de wreef. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Amorino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu passt de bal met de wreef. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:1

32e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Herghelegiu neemt de hoekschop. Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen. Picchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:2

37e minuut.
Vitányi kopt de bal weg. Apostol speelt de bal door. Katunarić probeert naar een medespeler te passen. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Katunarić met een sublieme pass. Apostol speelt de bal door. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Gjakova met een sublieme pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel. Picchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 45%, Yapaput-Yapoto 55%.
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:3

47e minuut.
Csopaki geeft de bal voor. Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baďora. Baďora krijgt een gele kaart. Świst is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Świst geeft een hoge lob. Picchini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Fraisse verovert de bal door een tackle van achteren. Fraisse met een sublieme pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:4

63e minuut.
Pavlásek met een sublieme pass. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne passt de bal met de wreef. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü schiet op doel. Amorino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Katunarić met een sublieme pass. Lääne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lääne met een sublieme pass. Kömürcü rent richting de bal. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kömürcü rent richting de bal. Gorzeński rent richting de bal. Kömürcü onderschept slim de pass. Apostol is nu in balbezit. Apostol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klubkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta probeert de bal met de borst te controleren. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:5

74e minuut.
Kömürcü rent richting de bal. Csopaki onderschept slim de pass. Csopaki geeft de bal voor. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Picchini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Apostol is nu in balbezit. Estrada onderschept slim de pass. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Baďora rent richting de bal. Gjakova verovert de bal door een tackle van achteren. Gjakova draait met de bal, schiet en ... Picchini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fraisse geeft een lange en hoge pass. Cuesta controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Katunarić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Francesc bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc haalt uit met een fantastische trap. Amorino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lääne kopt de bal weg. Apostol is nu in balbezit. Apostol passt de bal zonder na te denken. Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Gjakova met een sublieme pass. Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. Świst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:6

87e minuut.
Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada is nu in balbezit. Kömürcü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kömürcü krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 40%, Yapaput-Yapoto 60%.
RO Agathois - Yapaput-Yapoto 0:6