Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique vaudais FC MASCARET
avancé Tactiek Du But le retour
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 5
38.9 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Daar is Divert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Divert geeft een lange en hoge pass. Coupet controleert de bal met de borst. Paluch is nu in balbezit. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Constantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pollák geeft een lange en hoge pass. Provelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Le Berre geeft een lange en hoge pass. Coupet maakt een snoekduik en kopt de bal. Constantin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lorenzini geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ocampo stond buitenspel. Lindre neemt vlug de vrije trap. Coupet rent richting de bal. Coupet schiet op doel. Constantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Thömmes passt de bal met de wreef. Cristini is nu in balbezit. Coupet verovert de bal door een tackle van achteren. Coupet haalt uit met een fantastische trap. Constantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - FC MASCARET 0:1

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristini trapt de bal weg. Vitković kopt de bal weg. Paluch rent richting de bal. Paluch haalt uit met een fantastische trap. Constantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - FC MASCARET 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thömmes met een sublieme pass. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft de bal voor. Klungelig pakt Nurəddinov de bal. Provelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Provelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique vaudais - FC MASCARET 1:2

24e minuut.
Le Berre geeft de bal voor. Sererols rent richting de bal. Divert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Divert is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Zebina verovert de bal door een tackle van achteren. Zebina controleert de bal met de borst. Zebina probeert naar een medespeler te passen. Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Angot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thömmes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Provelli is nu in balbezit. Provelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique vaudais 54%, FC MASCARET 46%.
olympique vaudais - FC MASCARET 1:2

47e minuut.
Ourdouillie onderschept slim de pass. Ourdouillie geeft een lange en hoge pass. Paluch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cristini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Tepegöz rent richting de bal. Tepegöz passt de bal met de wreef. Nurəddinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Paluch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Reszke de bal. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Leray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
olympique vaudais - FC MASCARET 2:2

64e minuut.
Lindre geeft de bal voor. Inworp. Poisson met de inworp. Tepegöz is nu in balbezit. Tepegöz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Thömmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Thömmes geeft een lange en hoge pass. Reszke kopt de bal weg. Lorenzini rent richting de bal. Lorenzini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zebina rent richting de bal. Zebina passt de bal in één keer door. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet heeft problemen om de bal te vangen. Coupet draait met de bal, schiet en ... Constantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique vaudais 47%, FC MASCARET 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olympique vaudais - FC MASCARET 2:2