Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shwee-Peel United les chèvres
Normal Tactiek bibi
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Marius passt de bal in één keer door. Gözəlov rent richting de bal. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov verovert de bal door een tackle van achteren. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Calvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov verovert de bal door een tackle van achteren. Gözəlov passt de bal zonder na te denken. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Viel probeert de bal aan de voet te houden. Calvez rent richting de bal. Marius begaat een overtreding. Marius krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Doeltrap. Desgranges met een harde bal richting middenveld. Marius kopt de bal weg. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:1

9e minuut.
Domergue rent richting de bal. Domergue geeft een hoge lob. Marius kopt de bal weg. Klungelig pakt Gözəlov de bal. Gözəlov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Domergue met een sublieme pass. Silva kan de bal niet met de borst controleren. Viel met een sublieme pass. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Marius passt de bal in één keer door. Gözəlov rent richting de bal. Galey rent richting de bal. Gözəlov onderschept slim de pass. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap. Lamotte bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:2

16e minuut.
Viel passt de bal met de wreef. Gözəlov is nu in balbezit. Leclère rent richting de bal. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Fulgenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulgenzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marius de bal. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:3

22e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypřiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypřiš passt de bal met de wreef. Gözəlov is nu in balbezit. Gözəlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:4

27e minuut.
Hervé met een snelle inworp. Marius is nu in balbezit. Calvez rent richting de bal. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Misierewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Domergue kopt de bal weg. Marius rent richting de bal. Marius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:5

32e minuut.
Gözəlov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Silva de bal. Viel maakt een afschuwelijke overtreding. Viel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Hervé verovert de bal door een tackle van achteren. Hervé geeft de bal voor. Galey heeft problemen om de bal te vangen. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cypřiš probeert naar een medespeler te passen. Marius is nu in balbezit. Marius passt de bal met de wreef. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hervé passt de bal in één keer door. Domergue rent richting de bal. Domergue geeft een hoge lob. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:6

44e minuut.
Marius speelt de bal door. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov onderschept slim de pass. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shwee-Peel United 78%, les chèvres 22%.
Shwee-Peel United - les chèvres 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Viel de bal. Domergue rent richting de bal. Domergue met een sublieme pass. Klungelig pakt Gözəlov de bal. Gözəlov draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

51e minuut.
Marius onderschept slim de pass. Marius passt de bal in één keer door. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözəlov onderschept slim de pass. Gözəlov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Domergue geeft een lange en hoge pass. Daar is Cypřiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypřiš speelt de bal door. Gözəlov rent richting de bal. Gözəlov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Marius de bal. Gözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvez. Gözəlov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gözəlov kan niet meer verder spelen. Tardif komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Domergue bereikt de bal nog maar net als eerste. Domergue geeft een lange en hoge pass. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius schiet op doel. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:7

61e minuut.
Klungelig pakt Tardif de bal. Hervé is nu in balbezit. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Desgranges de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Calvez verovert de bal door een tackle van achteren. Calvez geeft de bal voor. Marius probeert de bal aan de voet te houden. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif schiet op doel. Lamotte bokst de bal weg. Tardif rent richting de bal. Tardif draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:8

70e minuut.
Viel speelt de bal door. Tardif is nu in balbezit. Tardif passt de bal zonder na te denken. Daar is Marius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Domergue rent richting de bal. Domergue geeft een hoge lob. Tardif is nu in balbezit. Tardif schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:9

74e minuut.
Tardif verovert de bal door een tackle van achteren. Tardif passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marius de bal. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Tardif met de inworp. Domergue bereikt de bal nog maar net als eerste. Domergue geeft een lange en hoge pass. Marius is nu in balbezit. Marius schiet op doel. Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:10

80e minuut.
Viel passt de bal in één keer door. Tardif heeft problemen om de bal te vangen. Marius rent richting de bal. Tardif bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Silva probeert naar een medespeler te passen. Tardif rent richting de bal. Desgranges bereikt de bal nog maar net als eerste. Tardif verovert de bal door een tackle van achteren. Tardif draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tardif rent richting de bal. Tardif draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shwee-Peel United - les chèvres 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shwee-Peel United 66%, les chèvres 34%.
Shwee-Peel United - les chèvres 0:11