Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:54
  • Competitiewedstrijd: National.08
  • Stadion: Stade Bollaert
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18271
Sporting Club Lensois Royalinks FC
5-3-2 Tactiek 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 42.4
solide Schieten matig
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


11e minuut.
Dobalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Zaglmaier rent richting de bal. Zaglmaier geeft een lange en hoge pass. Cintron springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Dobalyan kopt de bal weg. Ork is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yupeng. Yupeng krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ork rent richting de bal. Ork passt de bal met de wreef. Kot is nu in balbezit. Kot haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Delattre is nu in balbezit. Delattre passt de bal in één keer door. Ork is nu in balbezit. Ork passt de bal met de wreef. Gastiger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hariga kan de bal niet met de borst controleren. Polényi is nu in balbezit. Polényi passt de bal met de wreef. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Lensois 57%, Royalinks FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sporting Club Lensois - Royalinks FC 0:0

48e minuut.
Granger bereikt de bal nog maar net als eerste. Polényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hariga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kot de bal. Kot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Royalinks FC 1:0

62e minuut.
Polényi passt de bal in één keer door. Zaglmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaglmaier geeft een lange en hoge pass. Polényi is nu in balbezit. Polényi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ork passt de bal in één keer door. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Quittet verovert de bal door een tackle van achteren. Kot rent richting de bal. Kot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Stencel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Hariga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariga passt de bal in één keer door. Ork met een sublieme pass. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Delattre kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dobalyan de bal onder controle te krijgen. Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel. Navumszyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Royalinks FC 2:0

77e minuut.
Mićko komt het veld opgelopen. Rosa komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Troester passt de bal met de wreef. Ork rent richting de bal. Ork speelt de bal door. Kot heeft problemen om de bal te vangen. Kot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Leblanc geeft een hoge lob. Inworp. Stencel met de inworp. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Lensois 54%, Royalinks FC 46%.
Sporting Club Lensois - Royalinks FC 2:0