Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RO Agathois Tropical Club
4++ Tactiek 3-5-2 g sup
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
53.5 gemiddelde waardering 61.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Klungelig pakt Fourcade de bal. Fourcade passt de bal met de wreef. Feijão rent richting de bal. Feijão schiet op doel. Picchini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 0:1

14e minuut.
Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Giner geeft een lange en hoge pass. Boli rent richting de bal. Boli haalt uit met een fantastische trap. Picchini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 0:2

23e minuut.
Gachet is nu in balbezit. Gachet passt de bal in één keer door. Feijão bereikt de bal nog maar net als eerste. Feijão draait met de bal, schiet en ... Klubkovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Picchini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 0:3

24e minuut.
Apostol rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kömürcü. Kömürcü krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Boli rent richting de bal. Boli heeft problemen om de bal te vangen. Boli passt de bal met de wreef. Cieplak rent richting de bal. Cieplak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Katunarić rent richting de bal. Cieplak onderschept slim de pass. Cieplak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 42%, Tropical Club 58%.
RO Agathois - Tropical Club 0:4

49e minuut.
Cieplak kopt de bal weg. Klungelig pakt Boli de bal. Boli passt de bal in één keer door. Cieplak rent richting de bal. Cieplak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Lääne passt de bal in één keer door. Gachet bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesc begaat een overtreding. Francesc krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade speelt de bal door. Cieplak rent richting de bal. Cieplak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 0:5

54e minuut.
Apostol speelt de bal door. Daar is Cieplak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Apostol zijn tegenspeler op de grond. Apostol krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Apostol met een sublieme pass. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitányi onderschept slim de pass. Vitányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 1:5

60e minuut.
Doeltrap. Gallaga komt het veld opgelopen. Türkkorkmaz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Güneştepe speelt de bal door. Cicci geeft een hoge lob. Feijão is nu in balbezit. Feijão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Feijão probeert naar een medespeler te passen. Türkkorkmaz met een sublieme pass. Cieplak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 1:6

72e minuut.
Baďora verovert de bal door een tackle van achteren. Baďora geeft een hoge lob. Güneştepe heeft problemen om de bal te vangen. Vitányi rent richting de bal. Vitányi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Apostol rent richting de bal. Apostol passt de bal met de wreef. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü draait met de bal, schiet en ... Mumba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RO Agathois - Tropical Club 2:6

90e minuut.
Mirancea speelt de bal door. Pavlásek is nu in balbezit. Pavlásek passt de bal met de wreef. Apostol is nu in balbezit. Apostol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RO Agathois 49%, Tropical Club 51%.
RO Agathois - Tropical Club 2:6