Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:51
  • Competitiewedstrijd: National.08
  • Stadion: Aristote
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 12075
Le Juste Milieu FC MASCARET
442 Tactiek Du But le retour
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Le Bris is nu in balbezit. Stolojan rent richting de bal. Stolojan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Catherine de bal. Catherine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Zebina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrere onderschept slim de pass. Carrere probeert naar een medespeler te passen. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Le Bris geeft de bal voor. Le Berre probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitković de bal. Catherine rent richting de bal. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Leray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 1:0

8e minuut.
Doeltrap. Leray met een harde bal richting middenveld. Carrere kopt de bal weg. Le Bris rent richting de bal. Le Bris schiet op doel. Leray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Paluch rent richting de bal. Desrousseaux onderschept slim de pass. Desrousseaux geeft een hoge lob. Le Bris rent richting de bal. Le Bris draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ourdouillie bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris met een sublieme pass. Catherine rent richting de bal. Catherine haalt uit met een fantastische trap. Leray bokst de bal weg.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yerenkyi met een snelle inworp. Salhi rent richting de bal. Romano onderschept slim de pass. Romano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Le Bris rent richting de bal. Reszke onderschept slim de pass. Reszke geeft een hoge lob. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet schiet op doel. Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Catherine passt de bal met de wreef. Reszke is nu in balbezit. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 2:0

44e minuut.
Le Berre geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lebel met de inworp. Yerenkyi geeft de bal voor. Le Bris springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 39%, FC MASCARET 61%.
Le Juste Milieu - FC MASCARET 3:0

48e minuut.
Ourdouillie geeft een hoge lob. Daar is Desrousseaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupet haalt uit met een fantastische trap. Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 3:1

50e minuut.
Ourdouillie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Bowsza de bal. Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch draait met de bal, schiet en ... Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bach trapt de bal weg. Stolojan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reszke is nu in balbezit. Le Bris verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. Leray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catherine rent richting de bal. Catherine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 4:1

56e minuut.
Angot geeft een lange en hoge pass. Daar is Coupet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupet geeft de bal voor. Paluch krijgt zijn hoofd ertegen. Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 4:2

57e minuut.
Romano verovert de bal door een tackle van achteren. Romano passt de bal met de wreef. Le Bris rent richting de bal. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. Leray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 5:2

66e minuut.
Vitković bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano onderschept slim de pass. Romano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Le Bris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Le Berre rent richting de bal. Le Berre geeft een hoge lob. Daar is Desrousseaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluch is nu in balbezit. Paluch schiet op doel. Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Zebina bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrere onderschept slim de pass. Carrere met een sublieme pass. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reszke rent richting de bal. Reszke geeft de bal voor. Shitvenkov kopt de bal weg. Zebina heeft problemen om de bal te vangen. Carrere geeft een lange en hoge pass. Leray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Le Bris is nu in balbezit. Le Bris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Angot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza rent richting de bal. Angot onderschept slim de pass. Angot haalt uit met een fantastische trap. Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - FC MASCARET 5:3

84e minuut.
Salhi speelt de bal door. Paluch is nu in balbezit. Paluch passt de bal zonder na te denken. Coupet is nu in balbezit. Coupet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Reszke bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrere verovert de bal door een tackle van achteren. Carrere geeft de bal voor. Le Bris bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 45%, FC MASCARET 55%.
Le Juste Milieu - FC MASCARET 5:3