Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.S. Master olympique vaudais
Tactique2 Tactiek avancé
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 40.3
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Koza met een sublieme pass. Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel verovert de bal door een tackle van achteren. Dosel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - olympique vaudais 1:0

9e minuut.
Koza met een snelle inworp. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino probeert naar een medespeler te passen. Milton is nu in balbezit. Milton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Dosel verovert de bal door een tackle van achteren. Tepegöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tepegöz krijgt een gele kaart. Dosel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Thömmes is nu in balbezit. Bereza verovert de bal door een tackle van achteren. Bereza probeert naar een medespeler te passen. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton haalt uit met een fantastische trap. Constantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poisson met de inworp. Bereza speelt de bal door. Nicosia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicosia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 35%, olympique vaudais 65%.
U.S. Master - olympique vaudais 1:0

51e minuut.
Nicosia speelt de bal door. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino passt de bal zonder na te denken. Dosel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Poisson rent richting de bal. Poisson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereza met de inworp. Nicosia geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Constantin probeert wanhopig de bal te grijpen. Milton rent richting de bal. Milton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tepegöz speelt de bal door. Bereza probeert naar een medespeler te passen. Dosel rent richting de bal. Dosel schiet op doel. Constantin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - olympique vaudais 2:0

60e minuut.
Christophe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Provelli de bal. Koza begaat een overtreding. Provelli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Cristini kopt de bal weg. Bereza rent richting de bal. Bereza passt de bal met de wreef. Milton is nu in balbezit. Milton draait met de bal, schiet en ... Constantin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milton is nu in balbezit. Milton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bereza is nu in balbezit. Bereza passt de bal zonder na te denken. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Milton haalt uit met een fantastische trap. Constantin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - olympique vaudais 3:0

70e minuut.
Bereza speelt de bal door. Nicosia is nu in balbezit. Nicosia passt de bal met de wreef. Milton rent richting de bal. Milton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Benedig heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal zonder na te denken. Christophe is nu in balbezit. Christophe schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Rivellino de bal onder controle te krijgen. Rycha is nu in balbezit. Lorenzini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzini krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Poisson met de inworp. Cristini geeft een lange en hoge pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. Béguin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bereza kopt de bal weg. Poisson geeft de bal voor. Benedig heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Lorenzini probeert naar een medespeler te passen. Thömmes rent richting de bal. Thömmes passt de bal in één keer door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel. Béguin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sokerov is nu in balbezit. Provelli onderschept slim de pass. Provelli haalt uit met een fantastische trap. Béguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - olympique vaudais 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 43%, olympique vaudais 57%.
U.S. Master - olympique vaudais 3:1