Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royalinks FC les chèvres
451 Tactiek bibi
59% Balbezit 41%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 41.9
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Hervé met een sublieme pass. Marius is nu in balbezit. Marius geeft een hoge lob. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Penagos onderschept slim de pass. Penagos geeft een lange en hoge pass. Inotlewski heeft problemen om de bal te vangen. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín haalt uit met een fantastische trap. Navumszyk bokst de bal weg.

20e minuut.
Fulgenzi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaglmaier neemt de hoekschop. Polényi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royalinks FC 52%, les chèvres 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royalinks FC - les chèvres 0:0

51e minuut.
Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască geeft een hoge lob. Penagos met een sublieme pass. Valera Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Royalinks FC - les chèvres 0:1

55e minuut.
Polényi passt de bal in één keer door. Parască is nu in balbezit. Parască geeft de bal voor. Cintron rent richting de bal. Cintron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royalinks FC - les chèvres 1:1

70e minuut.
Inworp. Bangov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zaglmaier geeft de bal voor. Polényi kopt de bal weg. Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron haalt uit met een fantastische trap. Misierewicz probeert de bal aan de voet te houden. Pelle bokst de bal weg.

77e minuut.
Cypřiš geeft een hoge lob. Marius met een sublieme pass. Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Parască is nu in balbezit. Parască geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Dobalyan met een sublieme pass. Yupeng rent richting de bal. Yupeng passt de bal zonder na te denken. Cintron is nu in balbezit. Cintron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rosa komt het veld opgelopen. Mićko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royalinks FC 34%, les chèvres 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royalinks FC - les chèvres 1:1