Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Club Lensois Shwee-Peel United
5-3-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Chauvet is nu in balbezit. Gastiger onderschept slim de pass. Gastiger passt de bal zonder na te denken. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 1:0

14e minuut.
Gastiger passt de bal zonder na te denken. Granger is nu in balbezit. Gastiger geeft een hoge lob. Kot controleert de bal met de borst. Kot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 2:0

15e minuut.
Legay met een sublieme pass. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Granger bereikt de bal nog maar net als eerste. Granger draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Chauvet kopt de bal weg. Silva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Granger is nu in balbezit. Granger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chauvet geeft een lange en hoge pass. Silva kopt de bal weg. Legay is nu in balbezit. Legay schiet op doel. Berendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 2:1

33e minuut.
Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Granger onderschept slim de pass. Granger passt de bal zonder na te denken. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dussart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quittet rent richting de bal. Quittet passt de bal zonder na te denken. Ork geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet passt de bal met de wreef. Daar is Legay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornet bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Lensois 40%, Shwee-Peel United 60%.
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 2:1

56e minuut.
Daar is Delattre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quittet is nu in balbezit. Quittet passt de bal zonder na te denken. Kot is nu in balbezit. Kot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hariga kopt de bal weg. Gastiger speelt de bal door. Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 3:1

71e minuut.
Kot bereikt de bal nog maar net als eerste. Ork rent richting de bal. Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 4:1

76e minuut.
Klungelig pakt Chauvet de bal. Hariga speelt de bal door. Kot is nu in balbezit. Kot draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kot is nu in balbezit. Kot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Granger is nu in balbezit. Leclère rent richting de bal. Leclère probeert naar een medespeler te passen. Kot rent richting de bal. Kot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ork verovert de bal door een tackle van achteren. Ork controleert de bal met de borst. Dussart is nu in balbezit. Kot onderschept slim de pass. Kot draait met de bal, schiet en ... Lamotte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Club Lensois 27%, Shwee-Peel United 73%.
Sporting Club Lensois - Shwee-Peel United 4:1